Razvodi se Jeff Bezos, najbogatiji čovjek na svijetu! Ljubuje s bivšom TV voditeljicom!

35

Osnivač Amazona i službeno, prema Forbesu,  najbogatiji čovjek na svijetu, američki milijarder Jeff Bezos objavio je da se razvodi od supruge nakon 25 godina braka.

„Želimo da ljudi znaju što se zbiva u našim životima. Kao što naša obitelj i bliski prijatelji već znaju, nakon dugog perioda odvojenog života, odlučili smo se na razvod, a naš odnos će ostati prijateljski. Osjećamo se jako sretnima što smo sreli jedno drugo u životu i duboko smo zahvalni za svaku godinu koju smo proveli zajedno u braku. Da smo prije 25 godina znali da ćemo se rastati, svejedno bismo sve ponovili. Imali smo divan zajednički život kao bračni par i vidimo divnu budućnost pred nama, kao roditelji, prijatelji, partneri u zajedničkim poslovima i projektima te kao pojedinci u vlastitim poslovima i avanturama. Iako će sve biti različito, ostajemo obitelj i ostajemo dragi prijatelji“,  napisali su 54-godišnji Bezos i njegova 48-godišnja supruga, književnica MacKenzie u objavi na Twitteru.

Govori se da je u pitanju druga žena.

Jeff Bezos i Lauren Sanchez

Bezos je viđen u društvu bivše TV-voditeljice Lauren Sanchez, bivše žene holivudskog mogula Patricka Whitesella, otkrivaju američki mediji.

Par se vjenčao 1993. godine i ima četvero djece, a kako će podijeliti imovinu procijenjenu na 137 milijardi dolara, nije poznato.