Putoholičari stižu u Rijeku – poslušajte priče o Sjevernoj Koreji u Three Monkeys Baru!

22

Za sve vas koje ne drži mjesto, skupljate pečate u putovnicama i uspomene s različitih krajeva svijeta, a najsretniji ste kad konačno bookirate avionsku kartu  – baš za vas, imamo sjajnu vijest! World Traveler’s Bar inovativan je koncept i u premijernom izdanju u Rijeku dovodi poznate travel blogere – Putoholičare!

Prvo događanje održat će se 26.11., s početkom u 19 sati, u Three Monkeys Baru u samom centru Rijeke, a ulaz je slobodan!

Iva Mihalić Krčmar i Branko Krčmar ljubav prema putovanjima dijele na svom blogu/portalu Putoholičari uz brojne anegdote i savjete, a ovom će prilikom Riječankama i Riječanima otkriti uzbudljive priče iz Sjeverne Koreje.

Sjeverna Koreja je jedna od najzatvorenijih država na svijetu, ali i najzanimljivija. Imat ćete priliku čuti sve o neobičnim propisima, rigoroznim pravilima, ali i trenucima za pamćenje, a sve će biti popraćeno fotografijama i video zapisima.

Osigurajte svoje mjesto na predavanju već danas i prijavite se putem linka: http://bit.ly/2qMp052.

Ponesite puno dobre volje i poneko dobro pitanje, a putovnica vam ovoga puta ne treba. Iako, uvjereni smo da ćete nakon predavanja vrlo brzo poželjeti imati ju u ruci na putu prema nekoj od azijskih destinacija.

Komentari