Proročanstva koja su se ostvarila

631

Postoje mnogi ljudi koji štuju proroke i njihove sposobnosti. Oni skeptičniji kažu pak da je u pitanju čista sreća.

Bilo kako bilo, pročitajte koja se proročanstva smatraju najjezovitijima i najtočnijima u povijesti. Upoznajte proroke od čijih riječi mnogi strepe.

Mark Twain osim što je poznat po uglednoj karijeri pisca, smatra se i autorom jednog od zanimljvijih proročanstava. Naime, Mark je jednom prilikom izjavio kako će umrijeti kada se nanovo pojavi Halleyev komet. Točno tako je i bilo, umro je iste godine kada se komet pojavio.

Ovu zgradu u Oklahoma Cityju raznijeli su teroristi samo nekoliko minuta nakon što je Tana Hoy to predvidio. Za vrijeme radijskog programa koji se emitirao uživo, predvidio je upravo takav teroristički napad na istoj lokaciji. Samo 90 minuta kasnije tragedija se uistinu dogodila te je danas poznata kao drugi najgori teroristički napad na tlu SAD-a.

Edgar Cayce, poznat i kao „spavajući prorok“ predvidio je početak i kraj Prvog i Drugog svjetskog rata, pa čak i smrt predsjednika Johna Kennedyja. Cayce je imao nezamislivu snagu postizanja meditativnih stanja za vrijeme kojih je mogao odgovarati na pitanja o vremenu, svemiru, reinkarnaciji i budućim događajima s nevjerojatnom točnošću.

Jefrrey Palmer prorok je iz Australije koji je poznao poznat točnim predviđanjem uragana Katrine. Također je predvidio kako će se 2004. godine dogoditi tsunami koji će odnijeti tisuće života u više zemalja.

I naravno, nezaobilazni Nostradamus! Predviđanja o Hitleru i Napoleonu jedna su od njegovih najpoznatijih. Iako nikada nije predvidio samo Hitlerovo ime, dao je točne podatke o njemu, kao i o njegovim govorničkim vještinama.

Nostradamus je zasigurno jedan od najspominjanijih proroka, a njegova proročanstva citiraju se svaki put kada se pojavi mogućnost smaka svijeta.

 

 

 

 

Komentari