Propao im brak, ali ne i biznis – novo vino Brada i Angeline zove se “Studio”!

169
Brad-Pitt-and-Angelina-Jolie-French-Chateau-1

Ljubav je ljubav, a biznis je biznis. Brak 55-godišnjeg Brada Pittaa i 43-godišnje Angeline Jolie jest propao, ali im zajednički projekt cvjeta. Vinarija „Miraval“ u zajedničkom vlasništvu Brada i Angeline u ožujku će predstaviti novo rosé vino zanimljivog naziva„Studio“, nastalo u suradnji s uglednom  vinarskom obitelji Perrin, koji su vlasnici Chateau Beaucastela.

Studio by Miraval

Suhi rose Miraval koji se tamo proizvodi jedno je od najboljih ružičastih vina na svijetu. Ime novog vina „Studio“ nadahnuto je glazbenom industrijom- Brad i Angelina vinariju na sjeveru Provanse kupili su od francuskog jazz glazbenika Jacquesa Loussiera. U njegovom čuvenom studiju Miraval snimala su brojna, svjetski poznata glazbena imena poput Pink Floyda, Sade, AC/DC, Cure, Sting, Chris Rea, Wham Shirely Bassey i mnogi drugi.


Marc Perrin i Brad Pitt u Miraval vinogradima

 “Novi rose bit će nit koja povezuje lokaciju s legendom, naslijeđem i nadasve s ljubavlju prema umjetnosti,” stoji u objavi o lansiranju rosé  vina “Studio“. Na tržište će biti plasirano u  minimalističkoj boci, a spoj je Cinsaulta, Grenaša, Vermentina temanje poznate sorte Tibouren.

Vino  će biti predstavljeno 5. ožujka, vrijednost mu još nije procijenjena, pa tako i njegova cijena zasad ostaje nepoznata, rekao je glasnogovornik Miravala te potvrdio kako Brad Pitt i Angeline Jolie, unatoč razvodu, ostaju vlasnici imanja.

Komentari