Prizor koji pamtimo! Mlada majka u podzemnoj željeznici s dvoje djece dostavlja hranu

145
Izvor: Facebook Natie Artistry

Mlada majka, 20-godišnja Lada Koroleva u Rusiji fotografirana je dok u gradskom vlaku nosi termalnu vrećicu koja se koristi za dopremanje hrane s dvoje djece u naručju. Fotografija majke s punim rukama u podzemnoj željeznici postavljena je na Facebooku i dobila je široku pažnju unutar i izvan Rusije.

Fotografija je projicirala sliku jednake količine grubosti i naivnosti.
Čini se da je Lada poznata osoba koja je primijećena u Moskvi i pojavila se u medijima više od nekoliko puta govoreći o svojoj situaciji u proteklih godinu dana. U lokalnom govoru, ona je gotovo ekvivalent influencera.

Opis objave preveden s ruskog, kaže: “Maska za isporuku je vrlo velika, za koje je lice dizajnirana? Mogu ići u čiste stanove, glavni uvjet je da imam sa sobom kćeri i to je to. Volimo sve. Sve ću pokazati u pričama.”

Ruski mediji, publikacije i televizija već su ranije puno razgovarali s Ladom. Lada je rodila sa 17 godina jer je željela biti mlada majka i odselila se iz rodnog grada kako bi sa svojim mladim mužem otišla u Moskvu potražiti posao u gradu jer tamo ima više mogućnosti. Radi sa svojom djecom jer želi provoditi vrijeme s njima i ne oslanjati se na svog supruga.

Prvi puta je viđena na ulicama Moskve u žutoj jakni i ruksaku kako dostavlja hranu ljudima sa sedmomjesečnom kćeri u kolicima. Dobila je mnogo simpatija i javnih ponuda pomoći u obliku hrane, robe i novca. U to je vrijeme očito tvrdila da je njezin mladi suprug stvoren za vojsku. Tada se navodno obratila medijima kako bi otkrila svoj obiteljski život i o tome kako joj suprug nije pomagao kod kuće, jer se uvijek igrao na računalu. Otprilike šest mjeseci bila je primateljica dobre volje javnosti, a mnogi su je stranci nagovarali da se razvede od svog supruga. Ali onda se do studenog 2019. Lada fotografirala s dvoje djece.

Ispostavilo se da je ponovno rodila, što je bacilo sumnju u njezin navodno testiran odnos sa suprugom. Javno je u drugom intervjuu za medije u prosincu 2019. nazvala svog supruga “propalicom”. Suprug je tada radio poslove na gradilištu, ali također i kao kurir.

Izvor: MotherShip

Komentari