Pripadnica ovog znaka seksualna je fantazija svih muškaraca

Jeste li i vi pripadnica ovog znaka?

2016

Nazivaju je „alfa ženom“, ona je neodoljiva i magnetično primamljiva muškarcima. Ambiciozna je, majstor organizacije, strpljiva, odgovorna, praktična, odlučna, usmjerena na cilj i sretna tek kad ostvari svoje namjere. Ona je žena Jarac.

Kao tipična predstavnica zemljanih znakova, s obje noge stoji čvrsto na zemlji i nije sklona pretjeranom maštanju, već živi u stvarnosti, uzimajući iz nje ono najbolje. Zbog svoje ogromne ambicioznosti i želje da stalno gleda i ide naprijed, često druge ostavlja iza sebe. Kad jednom nešto odluči, sputati ženu Jarca u njenim planovima, gotovo je nemoguće.

Iako izgleda hladno i rezervirano, ispod hladnog oklopa nalazi se topla žena sa odličnim smislom za humor i čežnjom za sigurnošću. A veliki dio svojih ambicija spremna je žrtvovati zbog obitelji. Često se zaljubljuje na prvi pogled, a ljubav je za nju ozbiljna stvar i ako joj se neko sviđa, bez imalo oklijevanja uzeti će stvari u svoje ruke i pobrinuti se da dobije muškarca koji je predmet njezine čežnje.

Komentari