Princa Harryja i Meghan osudili jer ne poštuju staro britansko pravilo

90

Staro britansko pravilo kaže da supružnici ne bi trebali iskazivati previše emocija jedno prema drugome u javnosti, iz čega proizlazi i drugo pravilo kad su u pitanju prijateljska druženja.

No Meghan i Harry ne drže se tog pravila pa nisu baš poželjni gosti među svojim prijateljima. Naime, na takvim okupljanjima supružnici obično sjede nešto odvojeni, no kraljevski par se ni za stolom ne razdvaja. Takvo ponašanje zasmetalo je mnogima pa je njihova društvena poželjnost postala upitna.

 

Prisutni takvim večerama i zabavama posvjedočili su da je Meghan otvoreno emocionalna prema svojem suprugu zbog čega njegovi prijatelji “preokreću očima” na njezin “američki način”, prenosi Fox.

No kad su obiteljski odnosi u pitanju čini se da princ Harry britanska pravila shvaća ozbiljno. Nedugo nakon što su se vjenčali, Harry je na jednom kraljevskom događaju odbio držati Meghan za ruku kako bi pokazao poštovanje prema kraljici Elizabeti.  

Za razliku od njih princ William i vojvotkinja Kate Middleton nisu skloni pokazivanju nježnosti u javnosti pa nemaju problema u društvu.

View this post on Instagram

The look of love 😍❤️ @meghanmarkle_official

A post shared by Meghan Markle 🔵 (@meghanmarkle_official) on

 

Komentari