Prijavi svoju ideju za film na Vox Feminae Pitching forum

121
Vox Feminae Festival

Vox Feminae Festival poziva studente_ice i filmske amatere_ke da prijave svoje ideje za kratkometražne filmske projekte na Pitching Forum te si tako osiguraju financijsku podršku pri njihovoj realizaciji. Prijave se zaprimaju do 20. listopada 2023. u ponoć.

Pitching Forum Vox Feminae Festivala posvećen je financijskoj podršci studentskih i amaterskih kratkometražnih filmskih projekata svih rodova i žanrova, koji se bave temama rodne ravnopravnosti i društvene pravednosti.

Pitching Forum će se održati online putem platforme Zoom, 25. listopada 2023. godine, u 19 sati.

Sedam izabranih finalistkinja/a predstavit će svoje projekte tijekom kratke prezentacije članovima/cama forumske komisije. Forumska komisija će nakon svih prezentacija donijeti odluku o pobjedničkom projektu koji će osvojiti glavnu nagradu u iznosu od 5,000.00 kn (664.00 EUR).

Prijaviti se mogu amaterski i studentski kratkometražni filmovi svih žanrova, u različitim fazama razvoja i produkcije, iz zemalja Balkanske regije (Hrvatska, Slovenija, Srbija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Sjeverna Makedonija, Kosovo, Albanija, Bugarska i Rumunjska) koji se bave temama rodne ravnopravnosti i društvene pravednosti.

Za prijavu je potrebno putem e-maila dostaviti:

Kratki sinopsis (do 500 znakova)
Redateljsku koncepciju (do 1500 znakova)
Plan razvoja projekta (do 1500 znakova)
Scenarij (ako postoji)
Životopis autora/ice i popis autorskog tima (do 1500 znakova)
Ako je projekt u fazi produkcije potrebno je priložiti i vizualne materijale – fotografije, kratke isječke ili trailer (do 4 stranice PDF dokumenta)
Projekti koji nisu u fazi produkcije mogu dostaviti Moodboard (do 4 stranice PDF dokumenta)

Uoči roka za predaju radova, putem platforme Zoom 16. listopada u 19 sati održat će se online Q&A sesija “Kako oblikovati ideju u natječajni materijal” na kojoj će Forumska Komisija odgovarati na vaša pitanja o pripremi materijala za prijavu projekta. Sudjelovanje na Q&A sesiji nije obavezno.

Prijave za sudjelovanje na Pitching forumu kao i prijave za sudjelovanje na Q&A sesiji zaprimaju se putem e-mail adrese festival@voxfeminae.net najkasnije do 15. listopada (Q&A sesija), odnosno 20. listopada (Pitching Forum) 2023. godine.

Komentari