Preko noći ste ostavili mokru odjeću pa perilica ima neugodan miris? Riješite ga se sa samo dva sastojka

54
perilica rublja

Influencerica i ‘guru čišćenja’ Babs otkrila je što vam može pomoći da se riješite neugodnog mirisa iz perilice rublja.

“Jeste li ikada zaboravili izvaditi rublje i preko noći ga ostavili mokrog u perilici rublja; pa idući dan shvatili da se cijela perilica usmrdjela?”, pita Babs ona na svom Instagram računu i@brunchwithbabs, gdje ima čak 2,3 milijuna pratitelja.

Rješenje je, kaže, jednostavno, a trebati ćete samo dva proizvoda koja svi imaju kod kuće: limun i pastu za zube. Nakon što iz svoje veš mašine izvadi hrpu rublja, autorica u bubanj prepolovi limun na pola i očisti ga od sjemenki, a onda na svaku polovicu istisne malo paste za zube.

Kad je to napravila, limun namazan pastom ubaci u bubanj. “Treba vam otprilike jedna čajna žlica paste”, kaže ona i objašnjava da, nakon što ste ubacili limun s pastom, perilicu pokrenete na pola brzog ciklusa pranja (ako nemate tu opciju, može i na neki brzi ciklus).

“Možete kupiti neko od skupih sredstava za čišćenje perilice, ili možete ovako napraviti vlastito”, poručuje Bans u svom videu koji je na Instagramu prikupio više od 91.000 lajkova korisnika. “Djeluje! Kako znaš sve te stvari Babs?!?”, piše jedna osoba u komentarima. “Genijalno! Upravo sam to napravila i tako dobro miriše!”, dodaje druga. “Ja sam sve drugo isprobala, ništa nije pomagalo, a ovo stvarno djeluje”, zaključila je treća, a prenio The Sun.

Komentari