Predivni! Glumac Pierce Brosnan sa sinovima pozirao za britanski časopis GQ

124

Djeca Piercea Brosnana izgledaju baš poput svog oca!

Glumčevo najmlađe dvoje djece – 25-godišnji Dylan i 21-godišnji Paris- pridružili su se ocu na epskom snimanju naslovnice za britanski GQ. Trojac prednjači u izdanju za listopad 2022. u odgovarajućim neutralnim kombinacijama Fear of God. 69-godišnji Brosnan nosio je upečatljivo Dolce & Gabbana odijelo sa crvenim draguljima na reveru i džepovima dok je pozirao na plaži. Paris je, sa svoje strane, nosio šljokičastu srebrnu jaknu iste modne kuće, dok je njegov stariji brat upario svoju prozirnu dolčevitu s kaputom od umjetnog krzna. Braća su u intervjuu svog oca nazvali zvijezdom “Mamma Mia!” i “najljepšim tipom” kojeg poznaju. Kako je proteklo snimanje, možete vidjeti OVDJE.

“Uvijek sam mislio da imam puno prijatelja kad sam odrastao jer bi mu ljudi prilazili na ulici i… sa svima je pričao jako dugo”, rekao je Dylan za časopis. Glazbenik se zatim osvrnuo na njihovo normalno djetinjstvo provedeno na relacijama Los Angeles – Havaji.

“Bili smo hrpa djece koja je trčala po šumi, tražila nešto za raditi, vozila bicikle ulicom, išla u špilje i plivala, surfala i slično”, objasnio je Dylan. Dok su Brosnanova djeca radila na filmovima, producent je otkrio da ih je uvijek pokušavao odgovoriti od toga da krenu njegovim glumačkim stopama, nazivajući to “teškim radom”. Kandidat za Zlatni globus je rekao: “To je križ koji treba nositi. Sami sebe konstruirate i uništavate.”

Umjesto toga, Dylan i Paris su se bavili glazbom i modelingom, a Brosnan je dijelio svoj “očinski ponos” zbog njihovih postignuća.

Brosnan je doveo Dylana i Paris na više crvenih tepiha tijekom godina, a tadašnji tinejdžeri dospjeli su na naslovnice u studenom 2019. kada su proglašeni ambasadorima Zlatnog globusa za 2020.

Izvor: Page Six

L.B.

Komentari