Popularna radiopostaja već pušta samo božićne pjesme – prerano ili taman?

54
Radijska postaja KOST-FM/103.5 već 8. studenog počela je s puštanjem isključivo božićne glazbe.

Kroz čitav studeni i prosinac većinu vremena, svakog dana, na toj se frekvenciji neće moći čuti ništa drugo osim klasika poput Jingle Bells ili Last Christmas.

Obožavatelji ove radiopostaje i Božića reagirali su oduševljeno i odmah se komentarima na Facebook stranici uključili u kreiranje programa s vlastitim željama i prijedlozima.

Teresa Ruth-Drapeau napisala je da joj takvo rano puštanje božićne glazbe uljepša čitavu sezonu i da bi božićno razdoblje, što se nje tiče, i trebalo početi 1. studenog.

Na to se nadovezala slušateljica Katrice Ponzo-Freitas koja je napisala da njen petogodišnji sin već mjesec dana pjeva božićne pjesme i da su u njenom kućanstvu oduševljeni ovim potezom.

S jedne strane, oduševljeni obožavatelji Binga Crosbya i njegovih modernih božićnih verzija poput Michaela Bubléa, a s druge strane – dežurni Grinchevi.

Pa je tako slušateljica Lynne Voigtsberger napisala da obično jako voli slušati radiopostaju o kojoj je riječ, no bojkotirat će ju sve dok zaista ne krene božićno razdoblje koje za nju očito ipak počinje nešto kasnije.

Kakogod bilo, dva suprotstavljena tabora slušatelja pomogla su KOST-u da se sluša i njega i o njemu!

Bez obzira na to kojem taboru vi pripadate, možda biste danas mogli poslušati barem jednu božićnu. Za početak.

Komentari

Close