Popularna pjevačica Rita Ora održat će koncert u Hrvatskoj

85

Povodom promocije novog albuma Phoenix svjetski poznata pjevačica Rita Ora nastupit će diljem Europe pa tako stiže i u Hrvatsku. Točnije, koncert će održati 30. kolovoza u Zadru.

Pjevačica je do sada održala koncerte u Parizu, Milanu, Londonu, Oslu, Stockholmu, a obišla je i Aziju, Ameriku i Australiju.

Rita Ora pjevačica je koja je oborila rekord britanske ljestvice imajući najviše pjesama u TOP 10. Osim toga, pjesma Let You Love Me njezina je trinaesta pjesma koja je ušla u TOP 10, a ušla  je i na službenu listu Top 40 najemitiranijih pjesama u 2018. godini.

Ora je oborila pratitelje svojim hitom Your Song koji je njezin najveći hit u Europi. Poznat je i njezin hit Lonely Together, u kojem je ostvarila suradnju s poznatim pokojnim glazbenikom, DJ-om i producentom Aviciijem.

Rita je još prošle godine posjetila Hrvatsku kad je nastupila na Rise Up festivalu u Poreču. Na društvenim je mrežama iskazala oduševljenost te je s dečkom navijala za hrvatsku reprezentaciju na Svjetskom prvenstvu, koje je tada bilo u tijeku.

Komentari