Za Valentinovo poklonite kravatu!

110

kravata

Kravatu, taj nezaobilazni modni dodatak svakog muškarca svijetu su podarili Hrvati! U najsvečanijim prilikama muškarci vežu kravatu oko vrata, hrvatski simbol prepoznatljiv svugdje u svijetu.

Postoji li bolji poklon koji možete pokloniti muškarcu, koji nikada neće izaći iz mode, postati premalen ili izgubiti na vrijednosti?

18. listopada svake godine obilježava se hrvatski i svjetski Dan kravate, obilježja kojeg su svijetu podarili Hrvati.

U 17. stoljeću, hrvatska konjica unutar vojske francuskog cara Luja XIII ostvarila je velike uspjehe, a pozornost je dodatno privukla i noseći, u to vrijeme nepoznati, predmet oko vrata, nalik današnjoj kravati. Prema nekim pričama, ta kravata im je služila da ih čuva od hladnoće, a prema nekim drugim, bila je znak vjernosti koje su hrvatskim vojnicima vezivale njihove drage prije odlaska u borbe.

Danas je kravata simbol poštovanja i fair-playa u poslovnim i visokim krugovima. Postoje i neke praktične svrhe kravate (npr. da drži okovratnik košulje uspravnim), no one su pale u drugi plan. Kravata je danas simbol poštovanja, ali i modni dodatak svakog muškarca!

Kravate
Hrvatski proizvođači i potrošači održavaju tradiciju štovanja kravate, a među njima se izdvaja stranica Kravate.hr!

Kravate.Hr su tu da budu Vaša trgovina gdje možete u miru odabrati savršenu kravatu, (sve popularniju) leptir mašnu, te kao modni dodatak, rupčiće za sako noseći koje ćete definitvno biti zapaženi.

Svaki proizvod u ponudi je pomno biran i testiran da zadovolji najviše kriterije kvalitete. Zbog toga Vam nude 6 mjeseci jamstva povrata novca ukoliko vam se kravata ne svidi, ili niste u bilo kojem pogledu zadovoljni kupovine.

Isprobajte kravate možete u Garderobi, te odaberite ono što najbolje pristaje vašoj osobnosti i u vaš ormar!

Posjetite SLUŽBENU STRANICU Kravate.hr i uvjerite se u najbolju ponudu kravata!

NAGRADNA IGRA

Teklić i Kravate.hr poklanjaju Vam kravatu koja je ručni rad i izrađena je u Hrvatskoj od strane najstarijeg proizvođača kravata u Hrvatskoj s preko 60 godina tradicije – Kravata Zagreb.

Sve što trebate jest ispuniti polja ispod i ako slučajno niste, lajkati stranicu Teklića! Izvlačimo u petak 14.2., kada će dobitnik biti objavljen.

Sretno svima!

[formidable id=52]

Komentari