Vodimo vas za Valentinovu u Le Mandrać

310

Restaurant Le Mandrać smješten u jezgri starog, slikovitog mjestašca Volosko, pruža jedinstveno iskustvo uživanja u spoju vrhunskih kulinarskih specijaliteta kuhara i ugodne, žive, ali ne pretenciozne atmosfere. Neka Le Mandrać ovog Valentinova bude vaš „mulić“ za kojeg ćete se vezati, neka bude savršeno mjesto za ljubav.

Poklonite nekome nezaboravnu večer uz romantičnu glazbu, iznenadite voljenu osobu, razmazite je ili jednostavno uživajte u još jednoj prelijepoj večeri. Svi zaljubljeni,i oni koji će to tek postati su dobro došli, očekuju romantične gastronomske delicije.

Večer započnimo čašom pjenušca, a redom slijedi egzotična uvertira – riblja marinada u crvenom umaku, slatka fantazija – crvena juha sa raviolom te simfonija ljubavi – file brancina s rižom na crveno. A kako priču pamtimo po završetku i to onom slatkom:crveni fudge,crna pečena čokolada s toplim šumskim voćem.

Cijena ljubavnog menija 190,00 kn po sobi, a u cijenu je uključena čaša pjenušca.Ponuda vrijedi i za dane 17. i 18.veljače 2012.

A Le Mandarać i Teklić vas nagrađuju romantičnom večerom za zaljubljeni par, a samo je potrebno reći nam zašto baš vi trebate osvojiti nagradu (ispričajte nam svoju ljubavnu priču). Nagradna igra traje od srijede, 8.2. do ponedjeljka 13.2. u 9:00h, kada ćemo objaviti dobitnika. Komentare je potrebno napisati ispod članka te navesti svoje ime i prezime. Sretnoooo!

Komentari