Vodimo vas u pulsku Arenu na Parni Valjak

275

Interes za prvi samostalni koncert legendarnog Parnog Valjka u pulskoj Areni raste zajedno s ljetnim temperaturama! Ni bend ne krije uzbuđenje; njima je publika uvijek najvažniji orjentir, tako da će i ovog puta dati sve od sebe i napraviti atmosferu vrijednu pamćenja. Stoga su odlučili odsvirati i neke pjesme koje već dugo nisu imali u svojim live izvedbama. To će, između ostalog, sigurno biti trenuci koje će neki od obožavatelja s nestrpljenjem očekivati. Osim toga, da bi svi prisutni mogli u potpunosti uživati, bend se pobrinuo za vrhunsku produkciju i scenografiju koja će zasigurno doprinijeti doživljaju.

Valjku će se na pozornici pridružiti i brojni gosti, poput grupe Buđenje, Igora Geržine i gudačkog kvarteta Porin.

Iako su na sceni punih 40 godina i svirali su na gotovo svim pozornicama u zemlji i regiji, Arena u Puli bila im je, sve do ove godine, neispunjena želja. Na datum 12.8., ona će se, na radost benda i brojnih obožavatelja, napokon ostvariti!

Još nas samo dva dana dijeli od koncerta. Dovoljno da podijelimo par ulaznica! Ispunite formu i držite fige, možda vas i pratnju odvedemo na ovaj koncert!

Ulaznice za sebe i svoju pratnju osvojile su Valentina Visintin i Nikolina Radeljak. Ugodnu zabavu!

Komentari