Za ljubitelje ukusnih palačinki prava adresa u Rijeci je Frana Supila 11, gdje se između hotela Bonavia i Guvernerove palače smjestio Palačinka bar Bueno. U ponudi ovog novootvorenog gurmanskog lokala trenutno su slane i slatke palačinke po originalnoj recepturi te od napitaka sokovi, čajevi i kava koje možete popiti tamo, ili uzeti za van.

palačinka bar bueno 2

Novu slatku riječku priču pokrenuo je mladi vlasnik Palačinka bara Bueno Matej Kerepčić, koji još od djetinjstva voli peći i jesti palačinke.

“Pred kraj školovanja umjesto odlaska na fakultet odlučio sam otvoriti palačinka bar. Danima sam isprobavao smjese palačinki dok nisam našao savršenu. Po struci ekonomist, upustio sam se u nepoznato, iznajmio mali lokal, skromno ali prikladno ga uredio i započeo malu proizvodnju.“, otkriva nam Matej te dodaje kako je interes za njegovim palačinkama izuzetno velik.
palačinka bar bueno - gosti
Cijena obične palačinke je deset, a čoko palačinke jedanaest kuna. Nadjevi od meda i marmelade iznose tri, a od Linolade, Nutelle i kikiriki maslaca četiri kune.

Dodaci za palačinke su Kinder Bueno, Kinder čokoladice, Twix, Raffaello i mnogi drugi, čija cijena varira od dvije do četiri kune.

U ponudi slanih palačinki nalaze se također razni okusi – šunka u ovitku, pileća prsa u ovitku, gauda sir, sirni namaz, ketchup, majoneza, feferoni….

palačinka bar bueno 3

Uz navedenu ponudu uskoro uvode američke palačinke te shakeove.

Ekipa Palačinka bara Bueno poziva sve da kušaju njihove slasne palačinke i poručuju:

Kod nas se ljubav mjeri količinom Nutelle u palačinki, dođite i uvjerite se koliko vas volimo

NAGRADNA IGRA

A volimo vas i mi te zato jednog našeg sretnog čitatelja vodimo u Palačinka bar Bueno, gdje ga čeka poklon paket palačinki za 2 osobe!

Izvlačenje je održano u petak, 20. siječnja 2017.

Sretna dobitnica je: Tanja Maltar!

Čestitamo!