Vodimo vas u Palach na repera Generala Woo

48

Sjećate se zagrebačkog reperskog dvojca koji su devedesetih nastupali pod kodnim imenom Tram 11? Taj bend danas više ne postoji, ali zato njegov osnivač, General Woo i dalje snima albume, piše tekstove i nastupa.  Tako će u sklopu svoje aktualne turneje „Pad sistema“ koja kreće tijekom veljače, posjetiti i riječki Palach gdje je njegov nastup zakazan za 6. ožujak.

Inače, ovaj po mnogima najbolji MC u regiji, jedan je od pionira rap-a na ovim prostorima, a nakon razlaza dvojca Tram 11, General Woo kreće u solo projekte. Tako je prošlo i došlo do 21. godine njegovog penjanja na pozornice, top ljestvice, a sada i do aktualne turneje “Pad sistema”. Sve o aktualnostima vezanih uz ovog ‘žestokog’ glazbenika i tekstopisca, možete provjeriti na njegovoj službenoj Facebook stranici kao i na Facebook stranici eventa u Palachu.

 

Uz samog Generala Woo, u pratnji će biti njegov dj/beatmaker- Mr. Dirty Hairy i jedan od najperspektivnijih mladih repera u Hrvatskoj Pendrek. Dobar provod vam garantirano, ako odgovorite na ovo nagradno pitanje.  Inače, ulaznice su u pretprodaji po 30 kn, a nabavljive su na šankovima OKC Palach i The Beertije te online na entrio.hr, dok će na dan koncerta ulaz biti 40 kn.

Najsretniji ipak neće platiti ništa, jer Teklić jednom sretniku ili sretnici dijeli dvije ulaznice za koncert. Dobitnik  je objavljen i izvučen 3. ožujka.

Sretan dobitnik je Nikola Šubić.

Čestitamo!

Komentari