Vodimo vas u Cinestar: Vještica iz Blaira

Vještica iz Blaira je napet i izuzetno zastrašujuć horor. Neki ga nazivaju klasičnom noćnom morom.

220

Prošlo je 20 godina otkad su Jamesova sestra i njezina dva prijatelja nestali u Black Hills šumi u Marylandu dok su istraživali legendu o vještici iz Blaira, nakon čega je iza njih ostao samo niz teorija i neriješeni misterij. James (James Allen McCune) i njegovi prijatelji Peter (Brandon Scott), Ashley (Corbin Reid) i studentica filmske akademije Lisa (Callie Hernandez) upute se u istu šumu, svaki s jednom kamerom, kako bi otkrili tajnu njihovog nestanka.

Na početku je grupa puna nade, pogotovo kad se mještani Lane (Wes Robinson) i Talia (Valorie Curry) ponude kao vodiči kroz mračnu šumu. Ali tijekom beskonačne noći počne ih progoniti prijeteća pojava… Polako počinju shvaćati da je legenda stvarna i opasnija nego što su ikad mogli to zamisliti.

“The Blair Witch Project”, koji je izašao u kinima 1999. i postao svjetski hit, ostavio je iza sebe legendu i vječni strah od toga da se sami izgubimo u šumi. Film koji je bio snimljen za vrlo male novce zaradio je milijune i postavio je visoke standarde za „found footage“ filmove, tj. filmove s „pronađenim“ snimcima, koji su nadahnuli novu generaciju ljubitelja horora.

Spadate li u tu generaciju? Neke od vas odvest ćemo na “Vješticu iz Blaira” u riječki Cinestar. Dovoljno je ostaviti podatke i – držati fige!

Ulaznice su osvojile Branka Kos i Koraljka Škrtić. Ugodnu zabavu!

Komentari