Vodimo vas u Cinestar: Pakleni val

237

Inspiriran istoimenim hitom iz 1991., Pakleni val je priča koja podsjeća na modernu verziju Robina Hooda, a na velika nam platna donosi nevjerojatne pothvate najboljih svjetskih sportaša ekstremnih sportova i sadrži neke od najizazovnijih akrobacija ikad snimljenih!

Film počinje nevjerojatnom motociklističkom utrkom na vrhu planine s ludim skokom preko kanjona. Sve je super dok se ne dogodi tragedija. Drugi vozač pada u ponor i Utah okreće leđa životu na rubu. Tri godine kasnije trenira za FBI i usmjeren je na druge stvari. Ipak, sudbina želi nešto drugo i on u nizu počinjenih kaznenih djela prepoznaje uzorak i vidi da se radi o načelima koja je i sam ranije slijedio i poznatih mu osam iskušenja.

Jedini zakon u ovom filmu je gravitacija: vratolomije ostavljaju gledatelje bez daha!

Mladi agent FBI-a ubacuje se u nevjerojatan tim ekstremnih sportaša za koje sumnja da stoje iza niza neviđenih, sofisticiranih korporativnih pljački. Na tajnom zadatku zbog kojeg mu je život u opasnosti pokušava dokazati da su ti sportaši osmislili zapanjujuća krivična djela kojima uništavaju financijska tržišta svijeta.

Ovaj izvanredni filmski uradak sniman je na četiri kontinenta — u Sjevernoj i Južnoj Americi te u Europi i Aziji, a prikazuje zastrašujuće scene ekstremnih sportova, koje uključuju snowboarding, slobodno penjanje, wingsuit letenje, high-speed motocross i surfanje na 20 metara visokim valovima!

Dijelimo 2×2 ulaznice za ovaj akcijski triler, dovoljno je ostaviti svoje podatke i… držati fige!

– Napomena: ulaznice se dijele za riječki Cinestar

Ulaznice su osvojile Heidi Pavlović i Stela Dumić. Čestitamo!