Vodimo vas u CineStar: Kuc kuc

Dvije prekrasne mlade djevojke ući će u život oženjenog muškarca i učiniti divlju fantaziju njegovom najgorom noćnom morom.

213

Što kada ste sretno oženjeni otac i samo na jednu noć napustite tu sigurnost i život koji ste gradili godinama samo da biste iskusili seks s osobom nove generacije koju ništa ne šokira? Ovim je filmom redatelj Eli Roth želio pokazati koliko je krhak život koji vodimo. Što ako ste sve radili kako treba, išli u dobre škole, ulazili u veze s kvalitetnim osobama sve dok niste sreli onu pravu te ste se odmah smirili i izgradili stabilan život, a opet osjećate da ste nešto propustili. Što ako poželite izazvati sudbinu samo na jednu noć misleći da ćete se izvući?

Društvene mreže promijenile su granice prihvatljivog i stopa razvoda od 50% u Americi stvorila je brojne mlade djevojke u potrazi za očinskom figurom koje aktivno zavode starije muškarce koristeći twitter i tumblr.

“Želio sam da gledatelji suosjećaju s Evanom, glavnim likom, i da potajno smatraju da bi učinili isto. Evan pokušava učiniti ono ispravno, ali ne uspijeva se oduprijeti tim djevojkama. Misli da kontrolira situaciju i to je njegova greška. Ljudi u četrdesetima nemaju pojma kakva šteta može nastati zahvaljujući društvenim mrežama i ne razmišljaju na taj način, a tinejdžeri su odrasli s prijetnjom da im netko na taj način uništi život. Klinci se danas u tome snalaze, ali Evan o tome nema pojma.”

kuc kuc

Dodao je i ovo

“Želio sam da Kuc kuc bude film koji će izdržati test vremena, baš kao Death Game. Želio sam stvoriti nešto snažno, provokativno, a zabavno i želim da gledatelji suosjećaju i s tim djevojkama, jer i one su žrtve nečije igre. Želim vidjeti Fatalnu privlačnost u vrijeme društvenih mreža kada ono što radite u vlastita četiri zida odjednom postaje poznato cijelom svijetu.”

U filmu glume Lorenza Izzo, Ana De Armas, Aaron Burns, Ignacia Allamand i Colleen Camp, no glavnu ulogu ima poznati holivudski momak, po mnogočem drugačiji od većine svojih kolega. Njegovo ime je… odgovorite na pitanje, ukucajte svoje podatke i možda osvojite ulaznice za “Kuc kuc” u riječkom Cinestaru!

Dobitnici su Maja Toccaceli i Hrvoje Tramontana.

Komentari