Vodimo Vas u CineStar – Hellboy

110

Ultimativni antiheroj Hellboy se vraća u osvetničkoj misiji u Londonu, gdje se drevni duh zle vještice (Nimue the Blood Queen) vratio iz mrtvih. Zarobljena i odbačena prije više stoljeća, kraljica vještica se vraća u naš svijet kako bi ponovno donijela smrt i uništenje. Samo heroj s paklenim korijenima kao Hellboy, u stanju je suočiti se s prijetnjom i boriti se s vješticom i njezinom vojskom. Njegove će se šanse još više povećati kad se ispostavi da je nasljednik moći samog kralja Arthura. Međutim, čak ni on ne može pobijediti sam u ratu sa silama zla. Prije nego što se odigra odlučujuća bitka, Hellboy mora vratiti svoje stare saveznike …

Glavna uloga Hellboya pripala je Davidu Harbouru, poznatog po seriji Stranger Things, a odličnu glumačku postavu čine još i Ian McShane u ulozi profesora Trevora Bruttenholma i Milla Jovovich kao glavna zlica Blood Queen te Sasha Lane kao Alice Monaghan.

ZAŠTO MORATE POGLEDATI OVAJ FILM?
Hellboy je ultimativni antiheroj, plod nacističkog mističnog eksperimenta iz 1944. kojeg su američki agenti preoteli i odgojili da bude na strani Dobra, temeljen na kultnom stripu Mikea Mignole.

Sviđa vam se najava filma? ispunite formu ispod i možda baš vi osvojite dvije ulaznice za CineStar Rijeka.

Čestitke na osvojenim ulaznicama Gabrielu Peroliu!

Dobitnike objavljujemo u ponedjeljak 15. travnja 2019.
Osvojene kinoulaznice dobitnici mogu iskoristiti isključivo od ponedjeljka do četvrtka, zaključno s datumom 24.04.2019.

Komentari