Vodimo vas u Cinestar: Djevojka u vlaku

Emily Blunt (Sicario, Edge of Tomorrow) predvodi zvjezdanu glumačku postavu u napetom trileru Djevojka u vlaku redatelja Tatea Taylora (The Help, Get on Up) i producenta Marca Platta (Bridge of Spies, Into the Woods). Film je snimljen prema bestseleru Paule Hawkins.

561

U očaju zbog nedavnog razvoda i u želji da pronađe nešto što će joj ispuniti dane, Rachel Watson (Emily Blunt) provodi dane putujući do Manhattana i šutke gledajući kroz prozor vlaka. Svako jutro i večer ponovo proživljava uspomene zajedničkog života sa svojim bivšim mužem Tomom (Justin Theroux iz The Leftovers, The Ten), promatrajući njihovu kuću u kojoj danas žive njegova nova žena Anna (Rebecca Ferguson iz Mission: Impossible – Rogue Nation, nadolazeći The Snowman) i njihova mala beba.

Kako bi prestala razmišljati o tome u što se pretvorio njezin život, Rachel postaje opsjednuta stanarima kuće koju vidi iz vlaka, na adresi Beckett Road 15, nekoliko vrata niže od tamo gdje je prije živjela. Tamo, nesvjesni da ih čeznutljivo promatra potpuni stranac, naizgled savršeni par Megan (Haley Bennett iz The Equalizer, The Magnifecent Seven) i Scott (Luke Evans iz Dracula Untold i nadolazećeg Beauty and the Beast) živi svojim uobičajenim životom u predgrađu.

Rachel mjesecima, dok potajice uzima gutljaje alkohola koji joj je postao stalni suputnik, krade poglede na predivnu Megan i zgodnog Scotta dok ispijaju jutarnju kavu ili se navečer smiju na trijemu ispred svoje kuće – i zamišlja koliko idiličan njihov život mora biti. Naizgled bezbrižna mlada žena je sve ono što je Rachel htjela postati tijekom svojih godina braka s Tomom, od kojeg ne može odustati.

Jednog dana, Rachel tijekom svojeg puta u grad ugleda nešto toliko šokantno u Meganinom i Scottovom dvorištu da ju protrese do srži. Uskoro Megan nestaje i u strahu da je mrtva, Rachel ispriča policiji ono što je vjeruje da je vidjela. Ali može li Rachel vjerovati u ono što misli da je vidjela ili je i sama upletena u zločin? Kad jedan voajer pređe granicu između zabrinutosti i opsjednutosti, hoće li pronaći pravog ubojicu… ili otkriti krv nevine osobe na svojim rukama?

Zainteresirani? Neke od vas vodimo u riječki Cinestar na ovaj film! Ispunite formu i – držite fige!

Ulaznice su osvojili Magdalena Benić i Davor Pleše. Ugodnu zabavu!

Komentari