Vodimo Vas u CineStar – Alita: Anđeo borbe

695
alita anđeo borbe cinestar rijeka

Radnja filma je smještena nekoliko stoljeća u budućnost, u gradu Iron City, u kojem napuštenu Alitu u besvjesnom stanju pronalazi suosjećajni cyber-liječnik Ido koji je dovodi u svoju kliniku. Kada se Alita probudi, ne sjeća se tko je, niti prepoznaje svijet u kojem se nalazi. Aliti je sve novo, svako iskustvo joj je prvo. Dok uči navigirati svojim novim životom i ulicama Iron Cityja, Ido je pokušava zaštititi od njezine misteriozne prošlosti, dok joj njezin novi prijatelj s ulice, Hugo, pokušava pomoći da se sjeti svoje prošlosti. Između njih dvoje se počne razvijati sve veća zaljubljenost, sve dok smrtonosne snage ne dođu po Alitu i krenu narušavati njezine novostečene odnose. Tada Alita otkriva da ima izvanredne borilačke sposobnosti koje može iskoristiti kako bi spasila svoje voljene. Odlučna da otkrije istinu o svom porijeklu, Alita kreće na put koji će je voditi u borbu protiv nepravdi ovog mračnog, korumpiranog svijeta.

ZAŠTO MORATE POGLEDATI OVAJ FILM?
Trostruki dobitnik nagrade Oscar® James Cameron (Avatar, Titanic) i vizionar Robert Rodriguez (Sin City) stvorili su novu klasičnu junakinju u filmu ALITA: ANĐEO BORBE.

https://www.youtube.com/watch?v=p4zVX44jdZI
Sviđa Vam se najava filma? Ispunite formu ispod i možda baš Vi osvojite 2×2 kinoulaznice za film Anđeo borbe u riječkom CineStaru!!

Sretni dobitnici su: Marina Kos i Ana Drpic! Uživajte!

Osvojene kinoulaznice dobitnici mogu iskoristiti isključivo u riječkom CineStaru od ponedjeljka do četvrtka, zaključno s datumom 27.02.2019..

Komentari