Vodimo vas na koncert Rade Šerbedžije i Miroslava Tadića

181

Iako umjetnik kalibra Rade Šerbedžije ne treba posebne potvrde za svoj umjetnički rad, puni koncertni prostori zasigurno su motivirajući dodatak. Jedan takav, popunjen do posljednjeg mjesta, dogodio se nedavno u sarajevskom Bosanskom kulturnom centru u kojem je Radin karizmatičan vokal cijeli koncert pretvorio u rijeku emocija i sjećanja.

Ništa manje ne očekujemo od njegovog nastupa na šibenskoj Tvrđavi Sv.Mihovila 13.srpnja, a uz čuvenog gitarskog vitruoza ovih prostora, Miroslava Tadića, biti će to jedan od kulturnih događaja ovog ljeta u Šibeniku.

miroslav tadic

Nakon četverogodišnje pauze, umjetnici i prijatelji ponovo će dijeliti pozornicu, a očarana publika sa dosadašnjih zajedničkih nastupa najbolji je dokaz da su baš taj glas i interpretacija i baš ta gitara onaj čarobni spoj koji pretvara nastup u rijeku emocija.

Glazbenu poslasticu prepoznali su i Šibenčani, a isto, doznajemo od organizatora, pokazuje i dosadašnja prodaja ulaznica. Na Sv.Mihovilu, osim Šibenčana, očekujemo i njihove brojne goste koji će svoje godišnje odmore provesti u ovom prekrasnom gradu na srednjodalmatinskoj obali.

Ulaznice se nalaze u prodaji u sustavu Eventima te na tvrđavama Sv. Mihovila i Barone. Cijena ulaznice u pretprodaji iznosi 120,00kn.

Mi ćemo 2 sretna para odvesti na ovaj koncert, možda upravo vas! Ispunite formu i – držite fige!

Dobitnici ulaznica su Filip Lagator i Branka Kulaš. Ugodnu zabavu!

Komentari