Vodimo vas na Dječake u Pogonu kulture

Splitsko-zagrebački hip hop trio nastupit će u osvježenom riječkom koncertnom prostoru u petak, 16. listopada.

85

Nakon debitantske “Drame” i ponajboljeg albuma posljednjih godina u nas, hvaljene “Istine” koja je rasprodana u rekordnom roku Dječaci su u svibnju “Firmu”, treće službeno studijsko izdanje. U riječki Pogon kulture, koji će se otvoriti 2. listopada, bend dolazi na krilima sjajnih posljednjih singlova “Struja”, “Bile starke” i “Shopping” kao i kontroverzne “Mlade časne” koja je zadnjih mjeseci digla dosta prašine.

Uz nove pjesme koncert u Pogonu sadržavat će sve najvažnije momente repertoara Dječaka, od “Mekog sranja”, “Kamiondžija”, “Narodne”, “Svodničin” do “Dalmacije”, “Lovrinca”, “Punjenih paprika”, “Mirisa”, “Aftera u zatvoru”, “Istine”…

Odlične koncertne sezone iza njih pretvorile su Dječake u vrhunsku live mašinu koja uživo sjajno funkcionira s gitarom, basom i bubnjem, a koliko su narasli publika će najbolje imati priliku svjedočiti 16. listopada u Pogonu kulture.

Ulaznice su u prodaji po cijeni od 40 kn (Dallas Music Shop Rijeka, Palach, Entrio prodajna mjesta i entrio.hr). Na dan koncerta za ulaz će trebati izdvojiti 50 kn.

Dijelimo upade, budite brzi, pošaljite svoje podatke i odgovor koji je po vama točan. Dobitnike ćemo objaviti ovdje dva dana uoči koncerta!

Klara Zubović, Jelena Tomac, Anita Krištović i Nenad Palijan! Dobru zabavu!

Komentari