Vodimo vas na Brkove u Pogon kulture

Zagrebačka punk folk wellness mašina Brkovi nastupit će dva dana u riječkom Pogonu kulture – u petak 30. i subotu 31. listopada.

320
Brkovi - foto Roberto Pavic

Dva riječka koncerta Brkova dolaze u godini u kojoj je bend zacementirao poziciju u regionalnoj “Ligi prvaka”. Grupa je u 2015. pokorila raspodan Dom sportova, rasturila Exit, predvodila line up ogromnog beogradskog Beer Festa, oduševila makedonske fanove u Skopju prošli tjedan, proputovala cijeli Balkan uzduž i poprijeko te po prvi put nastupila u Austriji i Njemačkoj.

Riječki Pogon kulture Shamso, Tomac, Šarac, Prasac i Žorž preuzet će posljednjeg vikenda u listopadu i isporučiti najveće hitove sa svoja četiri studijska albuma: “2Nisam ja za tebe”, “Bolje da sam s frendovima pio rujno vino”, “Nisi me bila vrijedna”, “Ornela”, “Švaler”, “Slušaj sada dobro”, “Neću da idem u disko skup”, “Samo pijan mogu”, “Balkan Star” i mnoge druge.

Zadnji album “Pizda materina” koji se, kao i ostatak diskografije, može skinuti s njihovog službenog web sitea pogurao je Brkove prema najvećim koncertnim prostorima i vodećim festivalskim slotovima kojih će 2015. biti više od 40. Bend je u proteklih godinu i pol s njega skinuo čak sedam singlova i sad se okreću realizaciji svog novog albuma koji bi trebao nositi naziv “Torzo Dade Topića”.

Dnevne ulaznice u prodaji su po cijeni od 45 kn (Dallas Music Shop, OKC Palach, Entrio prodajna mjesta i entrio.hr). Na dan koncerta za ulaz će trebati izdvojiti 60 kn.

Ulaznice za koncert u petak 30.listopada osvojili su Verona Plejić i Marko Laća. Dobru zabavu želimo!

Komentari