Tko osvaja poklon paket Bio Giardina

43

Koristite li proizvode po preporuci Bio Giardina, možete biti sigurni da se vaši hormoni neće poremetiti zbog parabena, naftnih derivata, niti umjetnih parfema jer njih u ovim proizvodima – nema. Uz to, i okoliš će ostati čist.

Ovom prilikom predstavili smo 3 proizvoda iz asortimana Bio Giardina , Lavera toaletnu vodicu – naranča i vučji grm, Lavera kremu za tuširanje i mlijeko za čišćenje lica s aloa verom. Lavera toaletna vodica idealna je kao ljetno osvježenje, sa predivnim voćnim i svježim mirisom slatke i zrele naranče, dok vrijedni ekstrakti vučjeg trna smiruju i njeguju vašu kožu. Oba sastojka su organskog porijekla, a ujedno djeluju energizirajuće na kožu i um, baš ono što nam treba usred vrućeg ljeta!

Osjetljiva koža zahtjeva posebno nježnu njegu. Lavera krema za tuširanje, blaga, a ipak efektivna nježno čisti kožu bez da oštećuje njen hidrolipidni zaštitni sloj. Ekstrakti ruže i divlje ruže njeguju i hrane suhu kožu te zajedno sa mirtom djeluju harmonizirajuće na emocije i um. Za kožu i um pod stresom.

Mlijeko za čišćenje s organskom aloe verom sadrži pomno biranu formulu koja čisti kožu lica. Potpuno nježno uklanja tragove šminke, čak i šminku sa očiju. Prirodni steroli, te prirodni faktori hidratacije pomažu koži da obnovi svoj zaštitni omotač.

Dragici Štrok u Kutinu šaljemo Lavera mlijeko za tijelo i aloe vera mlijeko za čišćenje , a Ivanki Hlobik u Našice šaljemo Lavera toaletnu vodicu.

Komentari