Tko osvaja masažu u Thalasso Wellness Centru Opatija

106

Ožujak u Opatiji tradicionalno je rezerviran za otvorena vrata wellness centara, kada možete uživati u tretmanima i masažama i razmaziti svoje tijelo i to po povoljnim cijenama. Sigurno ste se pitali zašto je upravo ožujak  rezerviran za wellness? Odgovor leži u davnom ožujku 1889. godine, kada je  Opatija proglašena lječilištem.

U Thalasso Wellness Centru Opatija očekuje vas bogat program, jedna od poslastica su i specijalni tretmani lovorom. Lovor je autohtona biljka našeg Primorja poznat još u Bibliji kao simbol obilja i slave. Upravo tako će vas u ožujku razmaziti u  Thalasso Wellness Centru Opatija gdje možete izabrati između tri zanimljive ponude na bazi lovora. Odaberite masažu dlanova s toplim oblozima od lovora, masažu dlanova i stopala s toplim oblozima od lovora ili uživajte u romansi za dvoje uz luksuzni tretman u sobi za dvoje uz masažu i kupku od lovora. Lovor posjeduje snažno analgetsko djelovanje te se koristi za uklanjanje jakog bola nastalog zbog mišićnog grča, a idealan je i kod prehlada.

Osim tretmana lovorom Thalasso Wellness Centar Opatija pripremio je mirisnu masažu pod nazivom „Opatijska kamelija“. Predivne kamelije zaštitni su znak Opatije i nema razloga da upravo njihovo ulje ne bude dio senzacionalne masaže.

U našoj nagradnoj igri masažu “Opatijska kamelija” su osvojili Marina Šimac i Goranka Hajdin Pribanić. 

Komentari