Tko osvaja All inclusive Homo si teć

80

11. riječki polumaraton ove godine trči se 22. travnja na stazi Korzo – Preluk – Korzo. Kao i uvijek i ove godine u planu je veća, bolja i ljepša utrku s više od 600 trkača iz Hrvatske, Europe i ostatka svijeta. Većini koji još nisu doveli svoju formu u red, privlačnija je utrka Homo si teć koja se ove godine odvija 16. godinu za redom. To je utrka građana koja se užim centrom grada, a start joj je na riječkom Korzu. Osim polumaratona i centralne utrke, tu su i Baby cup-utrka za najmlađe te Hendi cup-utrka za osobe s invaliditetom.

Pobjednik nagradne igre All inclusive Homo osvaja dva noćenja za dvije osobe u hotelu Continental u samom centru grada. Od samog otvorenja ovaj je hotel ponos građana Rijeke te je kroz godine poslovanja ugostio brojne goste i bio domaćin lokalnom stanovništvu koje je rado svraćalo na druženje u poznatu kavanu Kont. Okružen stoljetnim kestenima, s pogledom na Rječinu, ovaj hotel sa svojih 66 soba i 4 apartmana gostima nudi sav komfor koje zahtijeva moderno doba.

Dobitnik osvoja i eko paket dm-a. Ovu će godinu obilježiti dm green city project u sklopu kojega dm, u 2012., Međunarodnoj godini energetske učinkovitosti, građanima poklanja niz aktivnosti u cilju podizanja ekološke osviještenosti i odgovornosti u svakodnevnom životu. Jedan u nizu događanja svečano je otvorenje dm green city projecta na Dan planeta Zemlje, u subotu 21.04. 2012. na zagrebačkom Cvjetnom trgu.

Nastavljamo u zdravom tonu, pa ćemo tako sretne dobitnike počastiti i „healthy breakom“ u Malom cafeu. Napunite baterije i riješite se proljetnog umora -Mali Cafea zna kako: uz prirodne cijeđene sokove – pravi hit ove sezone. Ovu pravu vitaminsku bombu u čaši, bez umjetnih sladila i aditiva, možete si priuštiti već po cijeni od 16 kuna. Izaberite omiljeno voće i povrće, a ljubazni „kelneri“ Malog cafe smiksati će vašu ukusnu dnevnu dozu zdravlja. Birajte između okusa jabuke, dinje, grejpa, limuna, mrkve, naranče, cikle i kruške.

Misli smo na sve, pa tako i na finu hranu, a porciju ukusnih specijaliteta riječkih kulinarskih majstora osigurali smo vam u restoranu u centru grada, Gardens, za kojeg darujemo bon u vrijednosti 500kn. Glavna ponuda Gardensa je roštilj na drveni ugljen, ribe na gradele te razni dnevni meniji, velika ponuda deserata, juha, pašte.

Uz sve to, pobjednik na poklon dobiti i startni broj za maraton i majicu Homo si teć. Sve što trebate napraviti jest točno odgovoriti na sljedeća nagradna pitanja.

Komentari