Tko ide na Tai Chi?

52

Početak jeseni idealno je vrijeme za rekreaciju, idaalno vrijeme da odlučite napraviti jedan korak za svoje zdravlje. Zašto odgađati i čekati ponedjeljak kako bi počeli vježbati, kad odluku možete donijeti će danas. Naš prijedlog je Sportski centar Mlaka gdje možete vježbati Karate, Karate-Aerobic i Tai Chi Chuan.

Karate je borilačka vještina kojom vježbač izrađuje jako tijelo i čvrst um. Ovom vještinom se mogu baviti ljudi svih uzrasta, od djece do odraslih. Djeca treniraju stil karatea po imenu Shotokan, u terminu: ponedjeljak, srijeda i petak od 18.00 do 19.00 sati. Treninzi za odrasle se odvijaju istim danima ali u terminu od 21.00 do 22.00 sata, njihov stil je Uechi Ryu karate koji djeluje kao realna samoobrana.

Za djevojke koje vole borilačke vještine i ples u kombinaciji izvrstan izbor je Karate-Aerobic, utorkom i četvrtkom od 20.00 do 21.00 sat i petkom od 17.00 do 18.00 sati.

Tai Chi Chuan je odličan za ljude opterećene poslom i ritmom današnjeg vremena. Posvetite si pažnju vježbajući ovu drevnu kinesku vještinu dva puta tjedno, utorkom i četvrtkom od 18.00 do 19.00 sati i otklonite stres. Tai chi Chuan još možete vježbati na Viškovu u VTC centru, utorkom i četvrtkom od 20-21 sat i u OŠ Vežica ponedjeljkom i srijedom od 19 -20 sati.

Komentari