Rezultati nagradne igre “Vodimo vas na Seasplash Festival”!

197

seasplash 2014

Za sve koji vole ritmove reggae, dub, ska, rocksteady, dancehall, dubstep, jungle, drum’n’bass, hip-hop, elektronske i plesne glazbe, pozitivnu i veselu atmosferu, ples do ranojutarnjih sati, sunce i more, kao i svake godine Seasplash je spremio uvjete za idealno festivalsko ljetovanje: 4 dana cjelodnevnog glazbenog programa koncerata, dj-eva, vj-eva i soundsystema, dnevne programe na plaži, popratni kulturni program, rasta cups, radionice, bazar, osiguran prijevoz posjetitelja do Pule i natrag,… i 4 dana besplatnog organiziranog kampinga za posjetitelje festivala!

Seasplash festival vratio se na svoje prvobitno mjesto održavanja: štinjansku tvrđavu Punta Christo, na kojoj su se održala prva dva festivalska izdanja, 2003. i 2004. godine i koja je u međuvremenu preuređena i s događanjima kao što su Outlook festival i Seasplash Summer Club postala svjetski poznata festivalska lokacija, jedinstvenog povijesno-kulturnog značaja i prirodnih ljepota, uz neposrednu blizinu plaža i nasuprot Nacionalnog parka Brijuni.

Festivalske ulaznice uključuju besplatno organizirano kampiranje u sklopu lokacije festivala uz vlastitu opremu za kampiranje i dok kapaciteti to dopuštaju, a u ponudi su i dodatne mogućnosti smještaja (Autokamp & Hostel Puntižela, apartmani, hoteli…)

NAGRADNA IGRA

Darujemo vam dvije festivalske ulaznice za Seasplash Festival. Jedan sretni dobitnik osvojiti će obje ulaznice, odnosno ulaz za dvije osobe. Izvlačenje je održano u ponedjeljak 14.7.2014., kada su dobitnici  objavljeni.

Sretna dobitnica je: Tihana Zbašnik.

Čestitamo!

Komentari