Rezultati nagradne igre sajma Vitafest!

173
RELAXERBE KAPI

RELAXERBE KAPIU Zagrebu se od 11. do 13. listopada 2013. po drugi put održava sajam zdravlja Vitafest. Cilj sajma je promocija i očuvanje zdravlja te podizanje kvalitete života.

U okviru ovogodišnjeg Vitafesta posjetitelji će u Hypo centru u Zagrebu kroz više od 100 različitih programa moći naučiti o zdravoj prehrani i važnosti pravilnog vježbanja, dobiti informacije o nizu medicinskih tema od vrhunskih liječnika i specijalista, opustiti se kroz praktične radionice masaže, zabaviti se kroz kvizove i radionice za djecu te upoznati proizvođače zdrave hrane uz mogućnost degustacije njihovih proizvoda. Vitafest je sajam namijenjen cijeloj obitelji.

U sklopu sajma Vitafest, sponzor Pharmatheka Consult poklanja 10 pakiranja Relaxerbe® bezalkoholnih kapi za relaksaciju. Izvlačenje je održano u utorak 8.10.2013., kada su dobitnici objavljeni.

NAPOMENA: Preuzimanje nagrada je osobno na sajmu! Deset najsretnijih čitatelja/ica svoje poklone moći će podići na Info pultu sajma Vitafest od 11. do 13. listopada 2013. u Hypo centru, Slavonska avenija 6, Zagreb u radnom vremenu sajma – petak i subota od 10:00h do 19:00h, a u nedjelju od 10:00h do 18:00h uz predočenje osobne iskaznice.

Sretni dobitnici su:  Stjepan Bešenić,  Mirjana Bila,  Kristijan Martinčević,  Ana Bojčić,  Renee Dorić, Dražen Majer, Irena Ivanišević, Martin Horvat, Lea Ribić i Igor Franjković.

Čestitamo!

Komentari