Rezultati nagradne igre: Kako preživjeti prekid, a da se ne preselite u septičku jamu!

106

U nagradnoj igri održanoj na portalu Teklić, čitateljici ili čitatelju s najmaštovotijim prekidom poklanjamo primjerak knjige Valerije Novak, Kako preživjeti prekid, a da se ne preselite u septičku jamu! 

Kako preživjeti prekid a da se ne preselite u septičku jamu!

Od ponedjeljka su pristizale Vaše ispovijesti i nije nam se bilo nimalo lako odlučiti tko će biti dobitnik!

Ovo su neki od odgovora koje smo primili:

Sms- čuj, možda bi se trebali viđati i sa drugim ljudima.

Preko e-maila, jer nisam otvarala sandučić svaki dan. Glupost.

Putem sms-a

SMS poruka: ovako više ne ide,prekidamo. I to je bilo sve, bez objašnjenja.

“Nisi ti kriv, ja sam” malo nakon što sam se vratio s djedova sprovoda.

Prekid preko sms-a i to poslan na krivi broj i to mojoj “neprijateljici”koja je to svima izlajala,ajme sramoteee!

Joj…mene su cure uvijek ostavljale, što mi je uvijek bilo mrsko ali evo sjećam se dva prekida koja nikad neću zaboraviti jer su tako bili smiješni i žalosni da i sad dok se sjetim mi je zlo. Bio sam sa jednom curom koja je trenirala rukomet. Bila je sramežljiva i uvijek mi je govorila da ju ni slučajno nikad ne dođem gledat na njenu utakmicu jer neće biti dobro. Naravno nisam ni sanjao šta bi se moglo dogoditi da dođem.I vjerujte nikad ni na jednu njenu utakmicu nisam došao.Ali jedne zime,trebali smo se naći poslije njenog treninga. Padao je gusti snijeg i ja sam je čekao ispred dvorane.Pa si mislim u sebi,zašto je nebi pričekao u dvorani,zašto da se smrzavam.I tako ja uđem u dvoranu i vidim zadnjih 5 minuta njenog treninga. Vidim ja ona se pravi da me ne vidi.I ništa,sve je taj dan bilo dobro,ali drugi dan ja dobijem poruku; sorry,nešto tipa nisi ti za mene,nije meni do veze i bla bla..Ali naravno to nije bio pravi razlog,nego poslije ja čujem ostavila ona mene jer sam došao na njezin trening..Ma užas šta da vam kažem..A drugi prekid mi se dogodio zbog dezodoransa. Haha,da dobro čujete.Bio je Božić.Pošto ja nisam romantična dušica i vješt sa poklonima,curu sa kojom sam bio nisam poznavao mnogo,tako nisam ni znao šta da joj kupim. Pa reko jedan dezodorans za početak će biti dovoljan.I tako nađemo se mi,kad vidim ja ona nosi punu vrećicu.Ja ju pitam pa za koga je ovo,ona kaže pa za tebe valjda za koga bi bilo.Ja joj kažem pa šta si se toliko trošila i bla bla..Bilo mi je neugodno i sram jer se cura potrudila i istrošila al eto izvadim ja zapakiran dezodorans,i sva sreća nije ga odmah otvorila..Ali iduće jutro me naravno ostavila i samo iz tog razloga što je dobila pišljivi dezodorans od mene,a očekivala je valjda neznam šta..Ma eto tih se prekida uvijek ću sijećati,jer me i sad nasmiju ali i rastuže dok se sjetim kakvih sve cura ima..

Ukratko- bila sam prava kučka i prekinula zaruke mailom. I još sam uključila “nisi ti kriv, pa
novi em je stariji od tebe, em nema toliko para, em i nije neki maneken…”. Mislim da sam ga s tim pokopala do kraja, no tad sam mislila da će mu zaista biti lakše ako to pročita

Kada sam slagao da sam zapravo homoseksualac. Stvar je bila gora time što sam to napravio preko
fejsa. Ali par mjeseci nakon sam joj rekao istinu jer nisam mogao živjeti tako daljei srećom smo još u dobrim odnosima. Imala je razumijevanja…

Moj najbolniji prekid dogodio se na moj 16. rođendan kada me ‘dragi’ ostavio uz SMS poruku: mala, ovo dalje ne ide.

Ima još riba u moru! On je već tog dana pronašao novu ribicu – moju do tad najbolju prijateljicu!

Klasika (ostavio me smsom).

Moj najgori prekid bio je trenutak kada mi je djevojka rekla, prilikom proslave za jedan njezin rodjendan da nikako nije očekivala takav patetičan dar od mene (skupocjeni parfem) i da to puno govori o mojem karakteru, a njo se taj karakter nipošto ne sviđa. Samo ću reći da smo do tog trenutka bili u vezi nepune tri godine, tako da stvarno nisam shvatio i nikada neću, kako je mogla provesti toliko vremena s takvim nekarakternim dečkom.

Poslala mi je SMS s porukom: “Prestala sam te voljeti pa je najbolje da se više ne vidimo.”

Dragi nisi mi više napet,ćao!!!!!

Spavao je sa mojom “prijateljicom”. Ima li gorega? Danas naravno nemam veze ni s njim ni sa “prijateljicom”

NAJGORI OD SVIH PREKIDA KOJI ZA UTJEŠNU NAGRADNU DOBIVA KNJIGU, JEST ONAJ NAJOKRUTNIJI!

Evo upravo friški prekid. Dečko nakon 3,5 god samo tako došao i rekao da me ne voli, da je kraj i da ne želi da ostanemo u bilo kakvim odnosima. Onda mi je slijedeći dan poslao SMS da je bio glup, a ja se ponadala i poveselila, a on meni: haha stvarno si naivna. I to je bila naša zadnja komunikacija. Ostavio, ponizio i uspio da ga zamrzim.

Pobjednici čestitamo, a svim našim čitateljima poručujemo GLAVU GORE I…

Intervju s Valerijom pročitajte ovdje: “Kako preživjeti prekid, a da se ne preselite u septičku jamu”

 

Komentari