Rezultati nagradne igre “Celtic Caffe Bard”!

79
caffe bar bard

caffe bar bard
Celtic Caffe Bard, omiljeno okupljalište brojnih Riječana nalazi se u samoj jezgri starog dijela grada.

Ako slučajno ne znate gdje se Bard nalazi bez brige, upute su vrlo jednostavne.

Ako se malo potrudite i krenete od Korza prema katedrali Sv. Vida ugledat ćete svijetlo žutu fasadu zasjenjenu prugastom modro-bijelom tendom… a možda će vas i sami zvuci keltske glazbe ili jazza dovesti na pravo mjesto: u Bard!

Dakle, treba potražiti Katedralu Sv. Vida – i njoj najbliže mjesto, s vaše lijeve strane je Celtic Caffe Bard. Jednostavno je i lako, a potom slijedi uživanje u vrhunskom izboru pića i prekrasnoj glazbi…

Volite li popiti čašicu dobrog whiskeya, možda i više?

Upravo u caffe baru Celtic Caffe Bard možete uživati u izvrsnom odabiru kvalitetnih whiskeya a među njima se izdvaja Single malt Whiskey.

Naziv whiskey označava alkoholna pića koja se proizvode fermentacijom žitarica, i zriju u hrastovim bačvama. Različite vrste žitarica se koriste kao osnovna sirovina za destilaciju viskija, a najčešće vrste su ječam, raž, ovas i kukuruz.

Whiskey se proizvodi u svim područjima u kojima se uzgajaju žitarice, a vrste viskija se razlikuju uglavnom po vrsti žitarice od koje se proizvode, po sadržaju alkohola i po kvalitetu.

Posebna i iznimno cijenjena vrsta whiskeya je malt whiskey čija je primarna sirovina proklijali ječam i destilira se u specijalnim ovalnim posudama.

Single malt whiskey je whiskey iz jedne destilerije, a ukus malta zavisi od regije iz koje potječe.

NAGRADNA IGRA

Celtic Caffe Bard časti tebe i tri prijatelja rundom ovog odličnog, misterioznog whiskeya. Izvlačenje je održano u petak 8.11. 2013., kada je dobitnik  objavljen.

Sretan dobitnik je Bojan Majnarić

Čestitamo i želimo izvrstan provod!

Komentari