Pula je odsada bogatija za novu top turističku atrakciju

U Kandlerovoj ulici 34, u užem centru Pule, svoja vrata otvorio je prvi Escape Room ENIGMARIUM® u Istri!

920

Najzanimljivija turistička atrakcija

Igra »Bijeg iz sobe«, čiji se koncept temelji na kompjuterskoj igrici, u posljednjih je godinu dana postala jedna od najomiljenijih turističkih aktivnosti u prijestolnicama širom svijeta. Escape Room Enigmarium je međunarodna tvrtka koja je pored sobe te vrste u Puli osmislila i originalne sobe bijega u Sloveniji, u Italiji, a uskoro i u Španjolskoj.

Izvoran i originalan koncept Escape Room Enigmarium® je u Ljubljani na portalu Trip Advisor već nakon četiri mjeseca postao broj 1 među svim ljubljanskim aktivnostima, a projekt Escape Igloo® – Bijeg iz iglua – je kao svjetski novitet dobio prestižnu slovensku nagradu za inovacije u turizmu Snovalec 2015.

Istina je: radi se o potpuno novom trendu u turizmu s ogromnim potencijalom, kojeg međunarodna ekipa Escape Room Enigmarium® premijerno donosi i u Pulu!

Kako se odvija igra bijega iz sobe?

Ekipu od najviše pet igrača zatvara se u tematsku sobu, u kojoj u roku od 60 minuta moraju otkriti tajne predmete i tragove, dešifrirati kodove i šifre, riješiti zagonetke i petlje, otvoriti tajne pretince i brave, a prije svega logički razmišljati, surađivati i naći ključ. Igra je prikladna za svakoga (djeca su dobrodošla u pratnji odraslih) – pa i za sasvim drugačiju proslavu rođendana, posve originalne zaruke ili «team buildinge«.

Zašto su sobe Escape room Enigmarium® osobito zanimljive?

Jer u sve petlje, zagonetke i dramaturgiju originalno osmislili sami organizatori. Pripremili su različita, posve jedinstvena iskušenja koja nisu viđena još nigdje drugdje! Razvili su poseban sistem pomoći sa slikovnim naznakama, a raznolike izazove su koncipirali tako da svaki član ekipe dođe na svoje. Igra se odvija na razini simbola pa znanje stranih jezika nije potrebno. Tu su i izuzetno ljubazni »gamemasteri«, zabavni high-tech dodaci koje je razvila razvojna ekipa te sveobuhvatno korisničko iskustvo od A do Ž.

Nagrađujemo vas ulaznicama!

Teklić i Enigmarium vas pozivaju da se i sami uvjerite i iskušate najnoviju sobu: sobu tajanstvene CRNE UDOVICE – ultimativan 5D doživljaj, gdje će na kušnji biti sve vaše vještine i osjetila, a osobito suradnja i timski duh!

Ovom prilikom možete osvojiti upad za svoju ekipu (1 ulaznica važi za max 5 osoba) za Enigmarium! Dakle, dva sretna dobitnika moći će frendove odvesti na odličnu avanturu!

Sve što trebate je odgovoriti na nagradno pitanje i ispuniti obrazac sa svojim podacima. Nagradna igra traje od 9.rujna do 16.rujna u 12h, nakon čega ćemo odabrati i objaviti dobitnike!

[formidable id=”162″]

 

Komentari