Priča o Tajnici osvojila knjigu

101

Prošli tjedan odlučili smo nagraditi Vas knjigom Kad se dobri ljudi upuste u avanture. Najzanimljiviju priču ispričala nam je Antonija. A priča ide ovako….

Tajnica

Marina je bila prelijepa žena dvadeset je godina tek navršila, duge kovrčaste crne kose, dugih vitkih nogu, vitka i visoka, ljubičastih očiju ljupkog lica bila je prelijepa žena Karla tvorničara i vlasnika više poduzeća. Marina je bilapreviše ljubomorna na svog muža, mladog visokog Karla, plave kose i preplanulog tijela. Zato što su njega lovile mnoge djevojke ona odluči da se maskira u stariju gospođu, sive sjede kose i debelog nezgrapnog tijela.Kada je Karlo vidio pomislio je da ona ništa ne zna, ali se prevario bila je ona savršena tajnica, sve je imala u malom prstu, znala je na kompjuteru, sve je organizirala, uskoro postala nezamjenjiva u poslu, svi su pitali odakle mu ta tajnica. Karlo je čak i kod kuće pričao o tajnici Paulini. Marina se smiješila, sve dok nije prekipilo, on je tajnici rekao to jest njoj da bi volio da je i njegova žena tako pametna i spretna u svemu kao ona. Marina je došla kući odlučila sve priznati mužu obukla se u Paulinu.-Što radite ovdje začudio se njen muž ugledavši tajnicu. -Ništa, rekla je tajnica vukući ga za kravatu u sobu, ao nda ispred njega skinula sve te glomazne krpe i odjednom je ona bila ta preljepa Marina njegova žena,.On je gledao sve to nevjerujući svojim očima a onda prasne u smijeh, -Znao sam, znao.jedne večeri našao sam tvoje cipele od Pauline u ormaru pomalo sam otkrio periku i masku, sve mi je bilo jasno, rekao je ljubeći je..
Željela sam ti pokazati da nisam glupa, jer misliš da ništa ne znam… Uvjerio sam se da si sposobna draga moja, rekao je on vrteći je i ljubeći…

Čestitamo!

Komentari