Osvojite besplatni pregled u poliklinici Gemini u Rijeci

614

Poliklinika Gemini u Derenčinovoj 7 na Sušaku, Rijeka nastala je iz ginekološke ordinacije „Perović“koja je prethodno njegovala 6 desetljeća dugu tradiciju ginekologije. Treća generacija obitelji, ginekološku ordinaciju pretvorila je u polikliniku. Poliklinika Gemini slijedi najnoviju tehnologiju te tako među prvima omogućila je svojim pacijenticama 4D ultrazvuk s kojim roditelji mogu u realnom vremenu vidjeti svoje dijete. Od 2008. godine tu djeluje ambulanta za estetsku medicinu, temeljena na načelima usvojenim u svjetski priznatoj „Međunarodnoj školi za estetsku medicinu“ u Rimu.

Poliklinika Gemini danas nudi širok spektar usluga, odnosno rješenja za čitav niz različitih zdravstvenih problema. Osim ordinacije za ginekologiju i opstetriciju, tu su i ambulante za opću i estetsku medicinu. U poliklinici se mogu obaviti manji kirurški zahvati, urološki i ultrazvučni pregledi i onkološki pregledi.

Pošto je percepcija vlastitog izgleda jedan od faktora sreće, estetskoj medicini se pridaje sve veća važnost. U poliklinici Gemini se mogu napraviti razni estetski zahvati, korekcije i tretmani.

Razni pregledi kože kao što je određivanje biotopa i fototipa te ovisno o nalazu preporuka odgovarajuće kozmetike i eventualnih tretmana. Pomlađivanje kože lica, vrata i dekoltea frakcioniranim Erbium-glass laserom. Riječ je o novoj tehnologiji pomlađivanja kože koja nije bolna, već ostavlja samo blago crvenilo. Tu su još i korekcije bora botoxom, trajno odstranjivanje svih tipova dlačica, mezoterapija i biostimulacija te razni druge metode poboljšavanja kvalitete kože.

Gemini estetika nudi i širok spektar kozmetičkih tretmana za njegu, poput tretmana čišćenja lica, površinskih i dubinskih peelinga, ručne masaže i drenaže. Za poboljšanje sveopćeg stanja organizma i uspostavljanja tjelesne ravnoteže, preporučuju tretmane shiatsu masaže. Tu su još i klasična medicinska masaža, kao i terapija toplim oblozima od đumbira.

Radno vrijeme poliklinike jest ponedjeljkom, srijedom i četvrtkom od 14 do 19 sati te utorkom i petkom od 8 do 14 sati. Sve potrebne informacije možete dobiti na broj telefona: 216-935 ili na www.poliklinikagemini.hr.

Kako biste si besplatno pribavili pregled u poliklinici Gemini, sve što trebate napraviti jest odgovoriti na nagradno pitanje i ispunite svoje podatke. Nagradna igra traje od ponedjeljka 5. ožujka, do ponedjeljka 12. ožujka do 9:00 h, kada ćemo objaviti i dobitnika.

[formidable id=22]

Komentari