Osvoji Nikelovu mirisnu kremu za tijelo!

878

nikel piling
Za raskošnu ljepotu mirisna krema za tijelo raskošne teksture. Za sve tipove kože za svakodnevnu njegu. Za potpuni učinak obnove kože, jednom tjedno napravite piling cijelog tijela i nakon toga nanesite izvrsnu, mirisnu Nikelovu kremu za tijelo.

Mirisna harmonija za njegu tijeka, obavit će vaše tijelo poput najfinije svile prekrasnim notama za još veći užitak njege i hidratacije.

Farmacija i kozmetologija povezane su i isprepletene – biljka koja ima određeno djelovanje na organizam, isto djelovanje ima i na kožu. Uvid u široku paletu najnaprednijih svjetskih kozmetičkih brendova kao i probleme i potrebe velikog broja ljudi koji sve više pate od alergijskih reakcija, potaknuo je istraživanja koja će ponuditi prirodnu kozmetiku farmaceutske kvalitete – “čistu”, oslobođenu od dodataka koji bi mogli štetiti, a koja, uz njegu, pomaže i otkloniti tegobe kože: suhe, osjetljive ili oštećene kože, kože sklone alergijama, pjegama, krhkim kapilarama, aknama, seboreji.

Uz tradicionalna znanja farmacije i strog izbor prirodnih sastojaka, čija je djelotvornost dokazana i dermatološki ispitana, nastali su mirisni i učinkoviti ekološki proizvodi za istinsku ugodu, ljepotu i zdravlje lica i tijela, proizvodi s identitetom – NiKEL.

NAGRADNA IGRA

Teklić i Nikel daruju dvije mirisne kreme  za tijelo. Sve što treba jest popuniti polja ispod, odgovoriti na nagradno pitanje i ako slučajno niste lajkati Teklić.

Izvlačimo u nedjelju 9.3.2014. kada će dobitnici biti objavljeni.

Komentari