Nagradna igra Teklić

378

Ovaj tjedan u sklopu Libarnice odlučili smo vam predstaviti bestseler New York Timesa, Promjena. Knjiga Promjena koju je nadahnuo istoimeni film, pokazuje kako i zašto pokrenuti vlastiti život od ambicije prema smislu. Takav pomak, kako tvrdi sam autor, dokida naš osjećaj odvojenosti, rasvjetljuje našu duhovnost, a obuhvaća prijelaz iz prijepodneva koje se temelji na egu u životno poslijepodne u kojem na sve ponajprije utječe svrhovitost.

Dr. Wayne W. Dyer svjetski je poznat autor i govornik na području samorazvoja. Napisao je više od 30 knjiga, među kojima su i brojni bestseleri s ljestvice The New York Timesa.

Upravo jednog najsretnijeg dobitnika nagraditi ćemo primjerkom knjige Promjena, a kako bi osvojili knjigu tražimo najzanimljiviju izreku koja govori o promjenama. Zato bacite se u potragu za već postojećim izrekama ili smislite svoju. Nagradna igra traje od četvrtka 3. ožujka, pa sve do srijede 9. ožujka u 00:00h. Prema mišljenju redakcije najzanimljivija misao biti će nagrađena, a dobitnik objavljen u petak, 11. ožujka na portalu Tekli.hr. Izreku je potrebno ostaviti kao komentar ispod ovog članka, te navesti svoje ime i prezime.

Sretno svima.

Komentari