GlutiNE vas podučava i nagrađuje!

Prva specijalizirana trgovina za proizvode bez glutena u Rijeci organizira cooking show radionicu i nagrađuje čitatelj(ic)e Teklića!

331

U GlutiNE trgovini, prvoj specijaliziranoj za proizvode bez glutena u Rijeci, u utorak 8. listopada s početkom u 17.00 sati, održat će se prva cooking show radionica.

Specijalni gost je kuhar svjetske klase, poznati profesionalni chef u free gluten svijetu, Marcello Ferrarini, koji boluje od celijakije. On će objasniti ljepotu tehnike kuhanja te pokazati kako pripremanje bezglutenske hrane može biti pravi užitak za nepce. Naravno, gosti će moći degustirati sva ukusno pripremljena jela u tri slijeda.

glutine-cooking-showOsim demonstracije kuhanja i degustacije, biti će predstavljanje smrznutih bezglutenskih jela i bezglutenske pive od samo 3 sastojka, što će dodatno obogatiti već sada raznoliku ponudu.

Sudjelovanje je besplatno, dovoljno je doći u trgovinu po pozivnicu, a ukoliko niste u mogućnosti dolaska zbog daljine, možete se prijaviti putem e-maila. Broj gostiju je ograničen, stoga požurite i rezervirajte svoje mjesto na vrijeme

GlutiNe trgovina nalazi se u ulici Ružićeva 1, a sadrži posebne bezglutenske proizvode namjenjene osobama sa intolerancijom na gluten, laktozu, pšenicu i kao i za dijabetičare, osobe sa bolešću štitnjače i drugo. U ponudi se nalazi preko 400 proizvoda, a mogu se naći i proizvodi bez šećera, laktoze, jaja, kvasca i BIO proizvodi bez glutena.

Stoga, možete se zaigrati s nama i osvojiti vrijednu nagradu. Ukoliko napišete svoj najdraži homemade recept nekog bezglutenskog jela kojeg najviše volite pripremati, tri naša čitatelja/čitateljice sa najorginalnijim receptom osvojiti će paket iznenađenja (sa proizvodima bez glutena i bio proizvodom). Igramo se do 7. studenog u 12 sati kada objavljujemo dobitnike.

Nagradna igra je završila te su izvučeni sretni dobitnici. Dobitnice su: Rajka Kovačević, Ljiljana Stanić i Jelena Kovačević. Čestitamo!

glutine-logo

Komentari