Energy Fit vas nagrađuje

148

Ljeto,sunce, vrućine i plaža, neki mali godišnji, i što bi više mogli poželjeti. Ljeto je vrijeme za odmor, i psihički i fizički. Jer, budimo realni, tko bi po ovakvoj žegi išao na dodatno znojenje na recimo pilates vježbe u Aerobic i pilates studio Energy?

Istina je da je pilates fantastični način oblikovanja tijela i podizanja općeg zdravstvenog stanja organizma, i istina je da nakon mjesec dana vježbanja u Energy-u imate mrak tijelo! Ali po ovoj vrućini? Ma kakvi. „Neka rekreacija čeka do jeseni“, sigurno bi bila većina komentara.

E pa da ne bi slučajno na jesen opet krenuli sa isprikama, kao: „ma sad sam tek počela/o raditi“, ili „ma krenuti ću za mjesec dana“, ili „ma sigurno su gužve u Energy-u kad je tako odličan ;)“, ili „ma treba to platiti…“.

Sa Energy Fit-om i portalom Teklic.hr svi ovi izgovori padaju u vodu! Jer, nagrađujemo vas sa  mjesečnom članarinom za pilates u Energy Fit-u, koju možete iskoristiti od 1.rujna pa nadalje! Nagrađujemo 3 nova spremna vježbača/vježbačice koji još nisu članovi Energy Fit-a u Ružićevoj!

Tamo će vas najesen dočekati tim pilates i aerobic instruktora sa svojom voditeljicom Jennifer Glumac, koja veliki dio života kontinuirano provodi u sportu, u svijetu fitnessa i sportske rekreacije, sa preko 15 godina iskustva kao instruktor u vodećim fitness centrima u Rijeci.

Možete biti sigurni da ćete dospijeti u stručne ruke koje će vas savjetovati i voditi kroz treninge.

Da bi osvojili nagradu morate nam točno odgovoriti na jedno jednostavno pitanje i ostaviti svoje podatke!

Nagradna igra traje do 06.srpnja, do 11h, nakon čega ćemo na portalu i FB stranici teklic.hr-a objaviti i rezultate!

[formidable id=34]

Sretno!

Komentari