Doživite remek-djela kao nikada prije!

204

vatikanski muzeji

Po prvi puta, ultra HD kamere ući će u Vatikanski muzej i Sikstinsku kapelu kako bi vam dočarali remek-djela vjere. Neprocjenjiva djela umjetničke povijesti svijeta moći ćete vidjeti u do sada neviđenom formatu.

Kako bi se snimio film, uz pomoć moderne tehnologije i sistema dimezionalizacije, bilo je potrebno 4 mjeseca. Ali sada, bolje nego ikada prije moći ćete vidjeti više od 40 freski i slika toliko jasno i detaljno da će vam zastati dah. Talijanska produkcija koju je činilo 40 profesionalaca, prešlo je više od 3.000 km snimajući u prekrasnom okruženju hodnika i soba kako bi zabilježili divotu jednog od najposjećenijih muzeja na svijetu.

Film nam pokazuje da je umjetnost jako važna spona koja veže umjetnika i vjeru i vodi nas na jedinstveno putovanja kroz najmoćnija djela koja je napravila ljudska ruka.

NAGRADNA IGRA

Tri sretna dobitnika nagrađujemo dvjema ulaznicama za spektakl Vatikanski muzeji u Cinestaru Rijeka 23.2.2015. Dobitnicu su izvučeni u petak 20.2.2015. kada su objavljena njihova imena.

Sretni dobitnici su:

Karmela Roca, Aleks Žagar i Rebeka Martinković.

Čestitamo!

Komentari