Dobitnici All inclusive Riječke ljetne noći u turističkom razgledavanju Rijeke

69

1) Kako ste saznali za nagradnu igru All inclusive i koje su bile prve reakcije kad ste doznali da ćete provesti jedan potpuno poseban vikend u Rijeci, ispunjen bogatim rasporedom te posjetiti festival Riječkih ljetnih noći?
Za nagradnu igru saznali smo sasvim slučajno putem interneta. Inače često sudjelujemo u raznim nagradnim igrama, ali ovo nam je prvi ozbiljni dobitak tako da nas je jako razveselilo što smo napokon izvučeni, i to ne za bilo što, nego za nevjerojatni vikend u Rijeci.

2) Kako Vam se svidjela Rijeka?
Ovo nam nije prvi put da smo u Rijeci, pogotovo Kreši koji je često poslovno dolazio, ali tek sada smo imali vremena za turističko razgledavanje stoga Vam se zahvaljujemo što ste nam to omogućili. Rijeka nam se jako svidjela, pogotovo istočni dio Rijeke gdje je smješten Trsat, svetište Majke Božje Trsatske i Gradina s koje se pruža prekrasan pogled na Rijeku i Riječki zaljev.

3) Kako vam se svidio Hotel Bonavia?
Hotel nas je oboje oduševio, pogotovo apartman u kojem smo boravili te ljubazno osoblje, a i sama lokacija hotela Bonavia je odlična.

4) Kako ste doživjeli predstavu Baba Jaga je snijela jaje?
Nažalost zakasnili smo na predstavu zbog čega nam je jako, jako žao jer smo čuli da je predstava fenomenalna i znamo da postoji za nju veliki interes. Inače smo veliki ljubitelji kazališta i često ga posjećujemo, a najviše nam je žao zbog odličnih glumaca koji su sudjelovali u predstavi.

5) Zajedno smo se uputili u L’Occitane preuzeti nagrade, iz L’Occitana izašli punih ruku prepunih najboljih proizvoda i mirisa. Jeste li što probali, kako Vam se sviđa?
Isprobali smo sve L’Occitanove proizvode i ne možemo posebno izdvojiti ni jedan proizvod jer su nam svi odlični. Ono što nam se posebno sviđa kod L’Occitanovih proizvoda je kvaliteta i vrlo ugodan miris.

6) Kojim delicijama Vas je iznenadio Denis Zembo u restoranu Le Mandrać?
U restoranu Le Mandrać iznenadili su nas sa oslićem na kineski način u roštilj umaku (njam, njam:), sa rižotom od škampi i jestivim biljem te zubacem s roštilja i njokima koji su bili posebno ukusni, a kao šećer na kraju čokoladni desert sa sladoledom i prženom karamelom, koji je posebno oduševio Krešimira.

7) Hoćete li Rijeku preporučiti prijateljima kao potpunu turističku destinaciju?
Hoćemo, naravno i ovim putem svima preporučujemo da provedu barem jedan vikend u Rijeci. I mi sami imamo namjeru ponovno doći u Rijeku, jedva čekamo.

8 ) Hoćete li od sad www.teklic.hr, pratiti redovito?
Naravno, od sada ćemo redovito pratiti www.teklic.hr, već nam je vaša stranica dodana u favorite.

Komentari