Dobitnice All inclusive Riječkog karnevala oduševljene kako Riječani dišu s Karnevalom

139

Najviše sreće imala je 29-godišnja Kristina Basiaco Bertoša, diplomirana ekonomistica iz Umaga, majka malog Ariena. Kristina nam je otkrila da je zaljubljena u nagradne igre, da često voli igrati, ali rijetko dobiva, te joj je upravo zbog toga izuzetno drago da je osvojila nagradu All inclusive Riječki karneval. Iako je studirala u Opatiji, nije prisustvovala Riječkom karnevala, a za pratnju na zanimljiv vikend odlučila je povesti prijateljicu Sanju, za koju kaže da joj se čini kao da su rođene zajedno.

Cure smo dočekali u petak u Grand Hotelu Bonavia, predali im nagradu i zaželjeli ugodan i nezaboravan vikend, a nakon što je završio vikend pitali smo cure kako su se provele.

Kako Vam se sviđa koncept nagradne igre u kojoj možete upoznati cjelovitu ponudu Rijeke?
Koncept je naravno super,nisu  mogli  biti ljepše i  kvalitetnije ukomponirani svi segmenti ponude Grada Rijeke.

Kako ste se osjećale u Grand Hotelu Bonaviji, jeste li uspjele iskoristiti sve mogućnosti koje pruža?
Kako često putujem mogu se usuditi reći da je odličan,a o poziciji da ne govorim. Sve je toliko pri ruci da smo mogle gotovo izaći “u pidžami i papučama”;). Iskoristili smo saunu i relax zonu i bilo nam je odlično.
Koje kostime ste izabrali u Futuri Nova? Kako Vam se sviđa izbor kostima, dodataka? Volite li se uopće maskirati?

U našem su kraju maškare također vrlo popularne, pa se volimo maskirati, a u Futuri smo izabrale bubamarice s dodacima. Iznenadile smo se što je izbor kostima bio toliko velik, iako je to bila već zadnja subota.

Što ste fino kušali u Brasserie As? Što bi preporučili svima onima koji su iz Rijeke, ali i gostima što obavezno kušati?

U Brassseriji smo kušale tunu na žaru, riblju platu i njoke s divljači. Iako sam bila malo skeptična prema ribi u  “pubu” u centru Korza, ugodno sam se iznenadila. Kako ribu jedem samo u provjerenim ribljim restoranima, ljubazan me personal vrlo uvjerljivo nagovorio kako se neću razočarati…Tako je i bilo, odlična jadranska riba i njezin način pripreme oduševile su nas. Mi Istrijani za njoke smo pravi eksperti, tako da smo oduševljene bile i sa domaćim njokima u još boljem umakom, nema što reći, kao da smo njokiće jeli na nekakvom seoskom domaćinstvu, uz malo drugačiji ambijent i naravno,vrhunsko belgijsko pivo.

Da li Vam je ovo prvi put na Riječkom karnevalu? Kako Vam se sviđa atmosfera, ideje, koja maškarana grupa vam je bila najdraža?

Prvi smo put na karnevalu u Rijeci  i oduševljene smo, ponajprije atmosferom i ugođajem kojeg stvaraju svi, od konobara u kafićima, prodavačica u trgovinama, ljudima koji tamo žive. Oni svi proživljavaju taj event kao dio njihove kulture, najbitnijeg događaja u godini, a ne samo kao nekakav event koji se održava u njihovom gradu, remeteći im svakodnevnu rutinu. Grupu ne bih mogla izdvojiti, jer je svaka od njih uložila sate i sate truda i volje…

 Da li ćete svim prijateljima preporučiti Rijeku i Riječki karneval te naravno portal www.teklic.hr?

Naravno, to već i činimo, prepričala sam ovaj svoj doživljaj 20-ak puta u ovih 24 sata. Naravno da ću portal nastaviti posjećivati, a i igrati nagradne igre…Nadam se da ću osvojiti još koju nagradu, tko zna, možda ponovno Karnevalski vikend u R i :). Ne brinite,svi moji prijatelji već znaju za Teklić, jer ih jako zanima tko mi je omogućio taj prelijepi doživljaj…

Naravno, mi nastavljamo s All inclusive Rijeka konceptom i sljedeći put vas nagrađujemo i predstavljamo neku novu riječku manifestaciju.

Komentari