Bio Giardin nagrađuje

104

Kada biste probali u jednu posudu staviti sve kremice, kreme, mlijeka za tijelo, losione i ostale pomade koje ste potrošili, recimo tokom ove godine, vjerojatno bi vam trebala jedna velika bačva! Jel tako?

Kozmetički proizvodi su nam užasno bitni, i to je u redu. Briga za sebe jedan je od najbitnijih segmenata u očuvanju i izgleda, ali i zdravlja. I naravno, super je isprobati hrpetinu finih krema i kremica.

No, koliko nas zapravo razmišlja o tome što stavljamo na kožu? S hranom ste sigurno oprezni, ne kupujete i ne konzumirate baš svašta. O vodi nećemo ni počinjati, čista, izvorska itd…Ono što stavljamo na kožu jednako je štetno ili korisno za naše zdravlje kao i ono što unosimo u organizam.

Bio Giardin se vodi upravo ovim konceptom te smatra da kožu treba nahraniti čistim, prirodnim proizvodima. Koristite li proizvode po preporuci Bio Giardina, možete biti sigurni da se vaši hormoni neće poremetiti zbog parabena, naftnih derivata, niti umjetnih parfema jer njih u ovim proizvodima – nema. Uz to, i okoliš će ostati čist.

Ovom prilikom predstavljamo 3 proizvoda iz asortimana Bio Giardina , Lavera toaletnu vodicu – naranča i vučji grm, Lavera kremu za tuširanje i mlijeko za čišćenje lica s aloa verom. Lavera toaletna  vodica idealna je kao ljetno osvježenje, sa predivnim voćnim i svježim mirisom slatke i zrele naranče, dok vrijedni ekstrakti vučjeg trna smiruju i njeguju vašu kožu. Oba sastojka su organskog porijekla, a ujedno djeluju energizirajuće na kožu i um, baš ono što nam treba usred vrućeg ljeta!

Osjetljiva koža zahtjeva posebno nježnu njegu. Lavera krema za tuširanje,  blaga, a ipak efektivna nježno čisti kožu bez da oštećuje njen hidrolipidni zaštitni sloj. Ekstrakti ruže i divlje ruže njeguju i hrane suhu kožu te zajedno sa mirtom djeluju harmonizirajuće na emocije i um. Za kožu i um pod stresom.

Mlijeko za čišćenje s organskom aloe verom sadrži pomno biranu formulu koja čisti kožu lica. Potpuno nježno uklanja tragove šminke, čak i šminku sa očiju. Prirodni steroli, te prirodni faktori hidratacije pomažu koži da obnovi svoj zaštitni omotač.

Ako si pak želite obnoviti zalihe „mazala“ za kožu onda morate odgovoriti na nagradno pitanje i imati sreće. Nagrađujemo 2 sretna dobitnika. Jedan dobiva Lavera toaletnu vodicu, dok drugi dobiva Lavera mlijeko za tijelo i aloe vera mlijeko za čišćenje!

Pitanje je:

[formidable id=40]

Odgovore šaljite do ponedjeljka 23.07. do 11h!

Komentari