Aquarius vas vodi na Zrće

1168

Top party destinacija u Hrvatskoj – klub Aquarius na plaži Zrće krenuo je sa još jednom spektakularnom ljetnu sezonu –  Aquarius Zrće 2012! Ova je godina jubilarna za Aquarius, koji slavi 10 godina Zrća i 20 godina postojanja kluba, pa su pripremili posebno atraktivna glazbena iznenađenja.

Ovo ljeto ugostiti će oko 30 renomiranih glazbenih izvođača različitih žanrova dance glazbe, koji će nastupati na preuređenoj, novoj Open Air Areni. U tom atraktivnom prostoru s novim stageom, novom VIP zonom i velikim bazenom u dnevnoj smjeni ugostit će većinu svojih glazbenih prijatelja, redom velikih svjetskih zvijezda.

U srpnju i kolovozu događaju se tri festivala iz Aquariusovog laboratorija :

Feel Free fest 22.– 24.07.

Beat the Heat festival 05.-07. 08.

Moonsplash festival 12.-14.08

Aquarius je još lanjskih sezona potvrdio svoj prestižni status na svjetskoj clubbing sceni. Tisuće i tisuće partyjanera iz Europe i svijeta prodefiliralo je njegovim dance podijem. Najbolji noćni tulumi, popodnevni after partyji i dolazak najrespektabilnijih DJ imena osigurali su Aquariusu status nezamjenjive institucije ljetne zabave i i jedinstvene meke dance i elektronske glazbe na hrvatskom Jadranu.

I ove godine na Zrću vas čekaju najaktualniji glazbenici na svjetskoj elektronskoj sceni, zato upišite Aquarius na Zrću na vašu party kartu i ovoga ljeta.

Ako već jeste partijaneri, ili ćete to tek postati, obavezno budite uz portal www.teklic.hr i Aquarius jer vas počevši od danas nagrađujemo sa upadima na ova 3 najavljena festivala!

Prvo vas, najdraže nam čitatelje, nagrađujemo sa 4×1 karte za upad na Feel Free Fest! Četiri sretna dobitnika s osvojenom kartom imaju slobodan upad na sva tri festivalska dana!

Da ne bi sve baš bilo kao šetnja plažom, morate nam odgovoriti na jedno lagano pitanje i upisati svoje podatke! Odgovore šaljite do 17.07. do 12h kada objavljujemo dobitnike!

[formidable id=38]

Komentari