A knjigu dobiva…

84

Glavna misija knjige jest da pomogne novopečenim mamama da se uspješno nose u novoj ulozi-ulozi mame. Glavne teme  su načini kako da si mama olakša prvu godinu i „preživi” taj najturbulentniji period života. Stručnjaci  ističu kako su prve tri godine  djetetovog života najbitnije za kvalitetan emocionalan razvoj djeteta.  A za to je presudna  sretna mama.

A kakva je sretna mama? Sretna mama je  žena koja brine o svom izgledu, o stanju svog uma, koja je svjesna svih svojih uloga i u nijednoj ne pretjeruje, ostvaruje se na više područja ako ima tu potrebu, radi posao koji voli ili ga bar pokušava naći, nikada ne odustaje od svojih snova, daje se u onoj mjeri u kojoj joj ostaje dovoljno sebe za sebe, zna reći NE, uglavnom je ljubazna i spremna pomoći, pokušava se riješiti loših obrazaca. Jednom rečenicom- žena koja radi na sebi kako bi mogla biti uzor svom djetetu.

A ako se nalazite u sličnoj situcaiji, očekujete ili ste dočekali bebu, sigurno ste igrali našu nagradnu igru. A sretna dobitnica je :

Danijela Ivančević iz Virovitice!

Čestitamo draga Danijela, knjiga ti dolazi na kućnu adresu!

 

 

Komentari