Pogledajte radno vrijeme trgovina u subotu, 18.11. i u nedjelju 19.11.

112
trgovine

U subotu se obilježava Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dan sjećanja na žrtve Vukovara i Škabrnje, datum koji je 2019. proglašen blagdanom i neradnim danom, pa će trgovine biti zatvorene. No, u nastavku donosimo radno vrijeme trgovina u nedjelju, 19. studenog.

Kaufland

Kaufland trgovine neće raditi u subotu, ali u nedjelju će biti otvorene.

Lidl

Lidlove trgovine u subotu ne rade, ali su sve poslovnice otvorene u nedjelju.

Konzum

“Dragi kupci, isplanirajte svoju kupnju na vrijeme jer naše prodavaonice na Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje, 18. 11.2023., neće raditi”, objavio je Konzum.

U nedjelju će prodavaonice raditi prema posebnom radnom vremenu, a najažurnije informacije o svim radnim vremenima pogledajte ovdje.

Studenac

Sve trgovine Studenca će u subotu biti zatvorene. Što se tiče nedjelje, ovdje možete vidjeti radno vrijeme trgovina.

Spar

Ni Spar supermarketi ni Interspar hipermarketi neće raditi ovu subotu. Radno vrijeme za nedjelju svake pojedine trgovine možete provjeriti ovdje.

Tommy

Radno vrijeme Tommy prodavaonica koje će raditi u nedjelju možete pogledati ovdje.

Plodine

Na Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje svi supermarketi bit će zatvoreni.

Najbliži supermarket i njegovo radno vrijeme od ponedjeljka do petka, kao i radno vrijeme nedjeljom, možete provjeriti ovdje.

Eurospin

Poslovnice Eurospina ne rade u subotu, a radno vrijeme u nedjelju možete provjeriti ovdje.

dm

Dm trgovine bit će zatvorene u subotu. Kako radi vaša obližnja, provjerite ovdje.

Što se tiče prodavaonica koje posluju u sklopu trgovačkih centara, radne i neradne nedjelje bit će usklađene s radnim vremenom pojedinih trgovačkih centara.

Bipa

Bipine trgovine neće raditi ovu subotu. Bipa je na svojim stranicama objavila kalendar s radnim i neradnim nedjeljama, a koje prodavaonice rade ovu nedjelju, možete vidjeti ovdje.

Müller

Radno vrijeme obližnje Müller trgovine možete provjeriti ovdje.

Tower Centar Rijeka

Centar neće raditi u subotu, no ugostiteljski objekti, multiplex kino CineStar, automat klub Wettpunkt Picasso na 5. katu ostaju otvoreni svaku nedjelju. Detaljni raspored pogledajte ovdje. Tower Center Rijeka će u nedjelju, 19.11.2023. raditi prema redovnom nedjeljnom radnom vremenu od 10 do 21 sat.

ZTC Rijeka

Centar neće raditi u subotu, a centar je zatvoren i u nedjelju.

Bauhaus 

U subotu i nedjelju Bauhaus prodajni centri su zatvoreni.

Emmezeta

U subotu Emmezetine trgovine ne rade. U nedjelju će trgovine biti otvorene, detalje možete pogledati ovdje.

Pevex

Niti jedan Pevexov prodajni centar neće raditi u subotu, a u nedjelju neki će raditi, neki ne. Ovdje možete provjeriti kako radi vaš obližnji.

Komentari