Pogledajte koje će trgovine ove nedjelje, 3. ožujka biti otvorene

124
trgovina

Donosimo detaljan pregled trgovina koje će biti otvorene u nedjelju, 3. ožujka.

Spar 

Prve nedjelje u ožujku radit će 20 Sparovih trgovina diljem zemlje. Njih 13 radit će u Zagrebu, a dvije u Velikoj Gorici. Jedina veća trgovina, Interspar, radit će u Rakarskoj 13 u Velikoj Gorici.

Radit će i Inerspar u Liburniskoj ulici 1 u Rijeci te još četiri trgovine na području Splita. Među njima su dva Interspara koji će raditi do 21 sat, na adresama Cesta dr. Franje Tuđmana 7 u Kastel Šućurcu te Josipa Jovića 93 u Mall of Splitu. Preostala dva koja rade do 21 sat su u Boškovićevoj 24 i u Poljičkoj 2/1.

Konzum 

Ove nedjelje radi 50-ak Konzumovih trgovina od čega 20-ak samo u Zagrebu. Među njima je Maxi Konzum u Turininoj 11 koji radi do 21 sat.

U Osijeku će raditi šest trgovine među kojima su dva Maxi Konzuma, na Trgu Ante Starčevića 10 te u Sjenjaku 133. Oba rade do 21 sat.

Tri trgovine radit će u Varaždinu, dvije u Rijeci, jedna u Puli, dvije u Zadru, četiri u Splitu. Južnije od Splita neće raditi nijedan Konzum.

Lidl 

Samo će neke Lidlove trgovine raditi ove nedjelje. Radit će Lidl u Škurinjama (Rijeka), Mejašima (Split), Svetoj Nedjelji, Sesvetama, Kobiljaku, Velikoj Gorici (Ulica kneza Ljudevita Posavskog 55), Osijeku (J. J. Strossmayera 350), Čakovcu (Športska 7), Varaždinu (Optujska ulica 74), Slavonskom Brodu (Trg hrvatskog proljeća)

Kaufland

Kaufland je objavio da su sve njihove trgovine prve nedjelje u ožujku zatvorene.

Plodine 

Samo će dvije trgovine ove nedjelje raditi. Do 22 sata bit će otvorene Plodine na adresama Osječka 50 u Rijeci i Velimira Škorpika 11 u Zagrebu.

Studenac 

Ove nedjelje će raditi 132 Studenca ove nedjelje. Od toga u Zagrebu 11, u Rijeci sedam, u Zadru četiri, na širem splitskom području 20-ak, a u Dubrovniku sedam. U

Osijeku neće raditi nijedan.

Provjerite točne adrese trgovina na stranici Studenca.

Tommy

Pojedine trgovine ove nedjelje rade, po prilagođenom radnom vremenu. Ovdje provjerite radno vrijeme.

Eurospin

Ove nedjelje otvorene su trgovine – Zagreb Branimirova, Velika Gorica, Vrbovec, Bjelovar, Slavonski Brod, Split, Viškovo, Osijek i Zaprešić

Tower Center Rijeka

Sve nedjelje u ožujku su u Tower Centru Rijeka neradne.

ZTC Rijeka 

Riječki ZTC također neće raditi ove nedjelje.

Galerija Bakar

Trgovine u Galeriji Bakar neće raditi ove nedjelje.

Pan-pek

Rade pojedine Pan-pek poslovnice, ali kao ugostiteljski objekti. Točno koje i njihova radna vremena pogledajte na linku.

Mlinar

Pojedine poslovnice diljem zemlje rade, točno koje provjerite na linku.

dm

Većina ih nedjeljom ne radi, izuzev onih u sklopu šoping-centara ako oni rade.

Bipa

Većina nedjeljom ne radi. Rade samo neke, uglavnom u sklopu šoping-centara ako oni rade.

Müller

Većina ih nedjeljom ne radi.

Emmezeta

Nijedna ne radi.

Bauhaus

Nijedan prodajni centar ne radi.

Pevex

Nijedan prodajni centar ne radi

Komentari