Pjevačica koja je ganula svijet audicijom: “Od audicije zdravlje mi se pogoršalo i borba s rakom zahtijeva svu moju energiju i pažnju”

72

30-godišnja pjevačica Jane Marczewski, poznatija i pod imenom Nightbirde, dirnula je cijeli svijet izvedbom na America’s Got Talent. U lipnju je izvela svoju pjesmu „It’s OK“ koja govori o posljednjoj godini njezina života u kojoj se bori s rakom. Liječnici su Jane priopćili kako ima samo 2 % šanse da preživi, no ona je optimistična.

Sada, na Instagramu je objavila kako se povlači iz natjecanja zbog pogoršanja bolesti. „Dijeliti svoje srce sa svijetom bila mi je čast i ostvarenje sna. Kakvo čudo da se bol kroz koju sam prošla pretvorila u ljepotu koja tjera ljude širom svijeta da širom otvore oči. Od audicije zdravlje mi se pogoršalo i borba s rakom zahtijeva svu moju energiju i pažnju. Žao mi je što moram objaviti da neću moći nastaviti biti dio ove sezone AGT -a. Život ne daje uvijek predah onima koji to zaslužuju – ali to smo već znali. Hvala vam na vašoj podršci, znači mi cijeli svijet. Ostanite sa mnom, uskoro će mi biti bolje. Planiram svoju budućnost, a ne svoju ostavštinu. Utučena sam, ali još uvijek imam snove. Važno je da svi znaju kako sam toliko više od loših stvari koje mi se događaju. Dva posto nije nula. Dva posto je nešto“, napisala je Jane.

 

Komentari